Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis kulon szilveszterezni a parodtol?
Az tuti, hogy kifog akadni.
Főleg, hogy 6 éve vagytok együtt.
Illene vele ot maradni, vagy utánna viselni, hogyha más lesz a kapcsolat
Szerintem normális, és nem illik kérdése.
Nem írtad mik azok a bizonyos okok (ez lenne a kulcs nekünk is a vélemény alkotáshoz), de ha ez annyira jelentős meg kellene értenie.
Szerintem egy párkapcsolatban nem lesz az ember sziámi ikerré, de sokan mégis ezt választják. Én jártam mindig is külön is bulizni, nyaralni, stb. a páromtól, ahogy ő is, meg, persze sokat együtt is. Szerintem ez így egészséges. Aki belehal 1-2 nap különlétbe, az szerintem túl ragaszkodó, vagy egyáltalán nem bízik a párjában. De, ahány ház, annyi szokás.
Neked kell eldöntened, hol vannak a határok a kapcsolatotokban, illetve, mi mennyit ér. Ha fontosabb, hogy néha külön entitás lehess, mint az, hogy a párod erre mit reagál, közöld, hogy most így szeretnéd. Ha fontosabb a kapcsolati béke, akkor nyomd el a saját igényeidet és kerüld el a vitát.
Tavaly osszevesztunk szilveszterkor nagyon keményen.
Ez évben dolgozni fog azilveszterkor. Megúsztuk.
Szerintem ez attól függ, hogy ő hogyan éli meg.
Azt gondolom, hogy az engem zavarna, ha van olyan program, amire akarok menni, de nem vagyok meghívva. Viszont, ha nem akar jönni vagy én nem akarok menni, akkor az nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!