Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normalis kulon szilveszterezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis kulon szilveszterezni a parodtol?

Figyelt kérdés
6 eve vagyunk egyutt imadom meg minden de most csaladdal szeretnek szilveszterezni kivetelesen,(az nem opcio most h jojjon) szoval a lenyeg h nem illene kulon szilveszterezni es inkabb maradjak vele vagy nem akkora dolog ez ? Felek hogy kiakad ha felhozom neki, de eddig is mindent egyutt toltottunk, de most bizonyos okok miatt szeretnek ott lenni a csaladdal(ok sokkal messzebb elnek.

2022. nov. 24. 01:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy miért nem opció, hogy veletek legyen?
2022. nov. 24. 07:37
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

Azt mondod, hogy okaid vannak, hogy a családoddal szilveszterezz. Akkor miért ne?

Szerintem teljesen rendben van, hogy 6 év alatt egyszer külön szilveszterezel, az év többi részében amúgy is együtt lesztek.

Csak arra figyelj, hogy időben mondd el neki - egyrészt gondolom emésztenie kell, másrészt tudjon keresni valami programot ő is.

2022. nov. 24. 07:49
 13/24 anonim ***** válasza:
74%

Csak épp a lényeget nem írtad le.

a) Miért akarsz most a szüleiddel szilveszterezni?

b) Miért nem mehet oda a párod?

Nem tetszik az a megfogalmazás sem, hogy "a családoddal" akarsz lenni. 6 éves kapcsolatnál (gondolom 4-5 éve együtt is éltek) már a pároddal ti ketten vagytok egy külön család. Elég baj, ha te nem úgy tekintesz erre. Ha ez csak egy szófordulat, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.

2022. nov. 24. 07:52
 14/24 anonim ***** válasza:
39%
Én szomorú lennék. Szerimtem fontos, hogy együtt köszöntse a pár az új évet.
2022. nov. 24. 08:36
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem is normális. Ebbe nincs általános igazság, a 2 félnek kell megegyeznie, hogy NEKIK mi fér bele és mi nem. Nekem ebbe semmi extra nincs, imádom a szilveszteri bulikat, de minden évben van, mi történik ha egyik évben nem együtt vagytok/vannak? Semmi, semmi nem fog történni.

De megint, ebben az adott 2 félnek kell megegyeznie, senki más véleménye nem releváns.

2022. nov. 24. 09:03
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki máshogy áll ezekhez, van aki nagy jelentőséget tulajdonít neki, van aki pedig nem. Nálam a karácsony nagyobb dolog, de azt is meg tudnám érteni, ha kell. Beszéld meg vele.
2022. nov. 24. 09:12
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Vele beszélgess erről, ha tényleg olyan erősek azok a bizonyos okok akkor szerintem megérti
2022. nov. 24. 09:21
 18/24 anonim ***** válasza:
85%

Azt még értem, hogy a szüleiddel akarsz szilveszterezni, azt viszont nem nagyon, hogy a párod miért nem mehet oda.

Elképzelni sem tudok olyan okot, ami miatt ne szilveszterezhetne a párom a szüleimmel együtt. Sőt, semmilyen családi összejövetelt nem tudok elképzelni, ahová ne várnák szeretettel a páromat is.

2022. nov. 24. 09:36
 19/24 anonim ***** válasza:
77%

Igen, normális. Nem egy fontos ünnep, az ember azzal tölti akivel akarja, nem pedig azzal aki a legközelebb áll hozzá, soha nem létezett ilyen szabály. Az is normális, ha egyáltalán nem tartja valaki.

Viszont teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk, ezt a pároddal kell megbeszélned. Minél tovább halogatod, annál rosszabb lesz, jobb mielőtt túlesni rajta.

2022. nov. 24. 10:18
 20/24 anonim ***** válasza:
30%

Ez totál attól függ, hogy a párodnak mennyire fontos ez a nap. Ha nem, és szívesen eltölti egyedül, egy film keretében az estét, majd lefekszik 10-kor aludni, akkor nyilván nem lesz belőle balhé. Viszont ha veled szeretné ezt megélni, akkor valószínű nem fogja jól fogadni.

Szerintem szép dolog, ha egy pár együtt él meg helyzeteket, mi például már egy hétvégi csaladlatogatast is együtt teszünk csak meg. Hisz egy pár vagyunk, miért ne mennénk együtt? Viszont pl. az első párkapcsolatom alatt, ami 6 évig tartott, egyszer sem szilvesztereztünk együtt, mert akkor még semmire sem tartottuk ezt az egészet. Szóval kinek mi, ezt igazán neked kell tudnod, hogy a párod hogyan viszonyul ehhez a naphoz.

2022. nov. 24. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!