Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs benne empátia?
Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre, hogy semmi empátia nincs a páromban, kb.fél éve vagyunk együtt, és a legtöbb vitánkat ez okozza. Olyan dolgokat mondd, amivel nagyon megbánt, de ő úgy van vele, hogy elmondta az igazat és ez van; nem mutatott semmi együttérzést, mikor elvesztettem egy szerettem; ha beteg vagyok, akkor első nap még ápolgat, aztán a fejemhez vágja, hogy miért sajnáltatom magam, más is volt már beteg stb. Szerintetek tényleg nincs benne empátia, vagy valami más lehet a háttérben? Illetve lehet-e javítani ezen valahogy? Én nagyon empatikus embernek tartom magam, és szükségem is van az együttérzésre, szóval nem fog menni így hosszú távon, viszont szeretem, és elengedni sem szeretném.2022. nov. 23. 21:28
11/12 anonim válasza:
Vagy vmijen mentális problémája van a párodnak vagyilyen a személyisége parsz bunkó. Én szóvátenném ha nem változtat lelépnék.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ha valakivel xarul bánnak, akkor nem azt kellene keresni, hogy mi az oka, hanem kiállni magadért. Vagy dagonyázhatsz évekig a xarban, senki nem tiltja, te életed, de változni jól látod, hogy nem fog.
Én is szerettem már bele érzelmileg nulla emberbe, de amint nyilvánvalóvá vált előttem, hogy ő ilyen, azért csak lebeszéltem magam a vele valókapcsolatról. A szerelem nem minden. Hosszútávon meg végképp döntés kérdése, hogy akarod élni az életed. Ha szerinted jobbat nem érdemelsz, akkor viszont nem is lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!