Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs benne empátia?
te választottad, mi meg hiába vigasztalnánk és ápolnánk, normális helyett az antipatikus kell neked
minden nap 10 ilyen kérdést írtok ki, válasszatok magatoknak örökké rossz párt, így jó a világ
Asperger szindróma okozhat ilyet, vagy semmi baja, és szimplán csak paraszt.
A kérdés inkább az, hogy miért vagy olyan emberrel, aki sérteget és nem is érdekli? Ha valaki szereti azt, aki bántja, az mentálisan instabil, szóval ezen is gondolkodj el, hogy miért jó neked az, hogy így bánik veled és ez miért nem elég indok neked arra, hogy otthagyd? Apád vert és azt hiszed nem érdemelsz jobbat, vagy mi bajod van?
Meghalt még kiskoromban, a párkeresésben pedig rengeteg kudarc ért, ez az első párkapcsolatom, tehát igen, örülök, hogy valaki van végre mellettem, és nem vagyok benne biztos, hogy többet érdemlek.
Hidd el, hogy többet erdemelsz nála.
Hiába szereted, ha ő így viselkedik...
Nárcisztikus embert ne akarj tanítani vagy megérteni!
Nálad keményebb és stabilabb embereknek sem sikerült még soha az életben!
Futni kell, az ellenkező irányba és minél gyorsabban!
És ne agyalj azon, hogy "ez elég indok-e"!!!! A fele, negyede is elég indok!
Lesz másik!
"viszont szeretem, és elengedni sem szeretném."
Vagy szereted így ahogy van, vagy elengeded. Más választásod nem lesz. A személyisége adott, nem változik meg. A csodát ne várd, nem lesz.
És az önsajnálat idejét ideje rövidebbre korlátoznod neked is. Nem belemerülni kell teljesen, hanem tovább lépni kis idő múlva. A beletespedéssel, és a másik fél folyamatos sajnálgatásával nem lépsz előre semmit. Olyan vagy mint egy operált beteg, aki azt hiszi, hogy mert műtötték, akkor már soha nem kell felkelnie az ágyból. Csak tesped benne. Elhagyja magát végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!