Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs empátia néhány emberben. Miért ilyen génhibásak?
nincs ilyen, hogy le akarta zárni!!! le van az már zárva.
A férfi ilyenkor titkon reméli, hogy a nő visszafogadja a beszélgetés végén.
Vége.Ennyi.
vannak ilyen tapló,érzelmileg nulla emberek.
az ilyeneket jobb elkerülni,már az ember sosem tudhatja igazán.
hogy mit lehetne ellene tenni? velük is ugyanúgy,mint bánni,ahogy ők másokkal. Bár szerintem még ez sem segítene, az érzelmi intelligenciájuk amúgy is a béka segge alatt van.Akkor meg mit lehetne várni tőlük?Semmit.
Viszont azokat sajnálom.Nekem is van egy ilyen bnőm aki belevan zúgva egy srácba, és csak egyet utoljára szeretne vele beszélni de a srác meg le szarja vissza se ír neki.PEdig ő csak leakarja tisztázni a dolgokat egyszer utoljára szeretne vele beszélni,de a srác egy hülye alak...
Az ilyenektől én is hánynél de bele a képébe meg is érdemelné...-.-"
Én a haveroddal értek egyet. Azért mert, egy csaj szerelmes belé, és hisztirohamában még öngyilkosságot is megkísérel, abban miért a srác a hibás? Gyanítom, megmondta neki, hogy közöttük nem lehet semmi, mert nem az esete. Innentől kezdve ha a csaj bármi hülyeséget csinál, az az ő egyéniszoc. problémája, nem a haverodé. (Ő volt ugye "T.")
A-ról: Fut utána egy másik génhibás idióta, akivel A. szintén nem akar kezdeni semmit, és ezt meg is mondta az illetőnek. Innentől kezdve ez nem A hibája. Tökmindegy, hogy az illető pasi mennyire erőlteti a "tisztázó beszélgetést", ha A. nem akarja, akkor ennyi, vége a dalnak. Egyébként sem értem, hogy mit kellene "tisztázni".
Szintén T. (elég összeszedetlenül írsz, bocs): Tényleg nem értem, hogy a csaj apja mit pattog, talán T. adta a csaj kezébe a gyógyszert, vagy a pengét, vagy az akármit? Nem. Akkor meg mi a probléma?
"Megjavuljanak": nem értem, mit értesz "megjavulás" alatt, de szerintem attól, hogy nem járnak szánalomból egy másik emberrel, akit egyébként nem is szeretnek, az nem elítélendő dolog. A másik kettő a hülye.
Na igen , aki egy kapcsolat miatt akar öngyi lenni , annak már olyan baja van amihez szakember kell...
Ettől függetlenül elég parasztok a haverjaid , hogy nem képesek elmondani h miért szakítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!