Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha féltékeny vagyok a párom volt feleségére? Mivel van egy közös gyerekük a párommal,
Figyelt kérdés
Már évek óta elvalt a párom mikor megismert, és tudom hogy engem szeret, de féltékeny vagyok hogy nekik van közös gyerekük nekünk még nincs, 1 éve vagyunk együtt, ezen hogy tegyem túl magam?2022. nov. 22. 16:08
1/39 anonim válasza:
Nem zavar, hogy volt? Én mindenre akarnek hasonlitani csak egy "volt"ra nem.
3/39 anonim válasza:
Tudtad ezt korábban is. Ha zavar, miért kezdtél bele? Az ex férjem új parjat is zavarja, féltékeny is, de van is oka. Csak O arról nem tud.
4/39 anonim válasza:
Te is csak a köv. állomás vagy neki, aki szédíti a nőket, sosem fogja abbahagyni. Ti meg őket választjátok!
Nem kezdenék gyerekes nővel, neked is ezt tudom ajánlani.
F
5/39 A kérdező kommentje:
Nekem csak ez az egy dolog ami miatt féltékeny vagyok, nincs köztük semmi évek óta, sőt én 15 évvel vagyok fiatalabb mint a nő, tehát nem vagyunk egy kaliber,
én is szeretnék gyereket a páromtól de ő még nem.
2022. nov. 22. 16:13
6/39 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha lenne gyereke a férfinek, 40 ev fölött sok rá az esély. De úgy nem allnek össze senkivel, ha ez egy kicsit is zavarna. A saját életem tennem vele tönkre, úgymond házhoz mennek a pofonert.
7/39 A kérdező kommentje:
Úgy érzem már lassan én is szeretnék gyereket
2022. nov. 22. 16:16
8/39 anonim válasza:
Az hogy te 15 évvel fiatalabb vagy semmit sem jelent :-D
Exem miután otthagytam egy +20😃-szal jött össze
9/39 A kérdező kommentje:
Ezt azért írtam, mert nem a nőre vagyok féltékeny ahogy kinéz vagy ilyesmi, hanem arra hogy nekik van közös gyerekük nekünk még nincs
2022. nov. 22. 16:27
10/39 anonim válasza:
1 éves kapcsolatban hova sietsz? Nagyon gyerekes hozzáállás, hogy arra vagy féltékeny, hogy gyerekük van. Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!