Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Mi lehet az oka annak, ha egy nős pasi fiatalabb nőkkel flörtöl, de a feleségére féltékeny?

Figyelt kérdés

Negyvenes pasi, látszólag harmonikus házasságban. Külsőre nem egy Adonisz, de értelmes, laza, humoros. Sokan kedvelik, de nem az a típus, akiért ácsingóznak a nők. 20-30-as nőkkel flörtöl. Szerinte csak barátkozik, de ezek a nők "véletlenül" mind szexisek, csinosak. Tudtommal a szexig nem mennek, de persze attól még lehet, hogy igen.

A feleségére féltékeny, ha olyan helyzet adódik, hogy a hölgy beszélget vagy viccelődik egy pasival, akkor látszik, hogy a szóban forgó férfi felfigyel erre, olyankor odamegy, átöleli a nőt, demonstrálja hogy hozzá tartozik.

Beszélgetés során a hűtlenséget elítéli. Viszont keveredett már gyanúba a nőkkel való "barátkozása" miatt, ami a kapcsolatában is feszültséget okozott. Akkor miért viselkedik így mégis? Pl. miért írogat flörtölős üzeneteket a távolabbi kolléganőknek? Közben meg állítja, és előadja, hogy ő hűséges? Mi mozgatja az ilyen embert?

Ő a kollégám és a barátom, ezért tudok a dolgairól, de nem értem... Ha őt kérdezem, állítja hogy ő csak haverkodik, de ezeket a haverkodásait mindenki más csajozásnak értékeli. Akkor hogy van ez? Szerintetek?

2017. jan. 16. 10:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

A hűtlenkedő egyszerre két úton akart járni. A vadászat izgalmát is akarja, azt, hogy valami tiltott dolgot csinál, titka van, még a szex is izgalmasabb a tilosban… közben pedig haza akart menni a feleségéhez. Azért választotta a megcsalást a szakítás helyett, mert úgy van drótozva, hogy a biztonságot legalább annyira szereti, mint a szexet.

Úgy lát téged, mint egy biztos pontot, aki állandó, akire számíthat. Egyszerre akarja azt a hátteret, amit te biztosítasz neki, és a kis titkos viszonyát. Mert önző.

2017. jan. 16. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Hogy egy barom.
2017. jan. 16. 10:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Én is ismerek ilyen típust, aki flörtöl, de ő ilyen stílusú, nem szexuális közeledésnek szánja, és nem is veszi komolyan senki, aki ismeri. Nyilván aki nem ismeri, vagy aki akar esetleg tőle valamit, az többet is beleláthat ebbe, vagy félreértheti.

És miért féltékeny, ha a felesége is ugyanezt teszi? Hát mert saját magával mindig elnézőbb az ember :)

2017. jan. 16. 10:45
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Az ilyeneknek van nőjük? ez most vicc?! nyomorúságot érdemelne
2017. jan. 16. 10:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Első választ nem tudom értelmezni. Szerintem nem olvasta el a kérdés alatti részt.

Másodikon jót röhögtem:D

Harmadik, köszönöm! Talán túl fiatal vagyok még, ezért nem értem, de ezek a fiatal csajok, akik szerintem nagyon nem állnának le amúgy egy ilyen korú és külsejű csávóval, mégis miért teszik-veszik magukat ezekre a bájolgásokra? Adják alá a lovat, vigyoroknak, játsszák magukat. Ők akkor ilyen könnyen kaphatóak? Vagy csak a bókokat gyűjtik be és kész?

2017. jan. 16. 10:53
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
5. na ez az amit nem lehet megfejteni, nőknél ez ilyen kényszeres megfelelés szexet várnak meg hogy valaki végtelenségig ajnározza őket, ápolja a kis lelküket. s az a vicc h ezek a fiatal kis lányok akik behódolnak egyrész naivak, másrészt a hét mindennapján hisztiznek hogy nincs pasi, kifogást gyártanak, de tele van a barátzónájuk persze, egy 40es apa szerü férfi meg aki elért mindent,tapasztalt, meg van mindene persze könnyebb egy olyannal belemenni bármibe is. Itt is az figyelhető meg mikor egy lány a kész tökéletes mintát veszi, mikor nem bénáznak. Na de hát ő dolguk, majd pofára esik ebben a helyzetben mindenki és megtanulja.
2017. jan. 16. 11:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

5: De miért lennének könnyen kaphatók? Mert mosolyognak egy idősebb férfi bókjain?

Nem csinálnak semmit egymással.

Sokan ezt szórakozásból csinálják, pl. unalmas munkahelyeken tuti van egy ilyen pasi, aki minden nőnek "udvarol". De ezek általában az "amelyik kutya ugat, az nem harap" esetek. Szóval konkrétan nem történik semmi sem, és senki sem akar semmit a másiktól.

2017. jan. 16. 11:12
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es, köszi! Hát én csak tanulom még ezeket, most kerültem oda suli után. Ahogy figyeltem, nem értettem ezeket a reakciókat, hogy hogy is működnek az ilyen dolgok. De én inkább barátnőmnek írogatok ebédidőben, nem a csajoknak a munkahelyen. Ezért nem értem ezt a keverést. Biztos naiv vagyok:)
2017. jan. 16. 11:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8: nem is kell ilyennek lenned. De nem is kell rögtön arra gondolni, hogy ez a flörtölés automatikusan szexuális viszonyt jelent.
2017. jan. 16. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:
És ilyenkor jelen van a feleség? Mert ő, ah átöleli a feleségét, akkor nyilván jelen van. vannak emberek, akik egymás előtt nem tartják csak szépnek a flörtölést. ne mondom, hogy ezzel egyetértek, de vannak, akik így gondolkodnak. A felesége előtt is csinál iylet?
2017. jan. 16. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!