Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Mi lehet az oka annak, ha egy nős pasi fiatalabb nőkkel flörtöl, de a feleségére féltékeny?

Figyelt kérdés

Negyvenes pasi, látszólag harmonikus házasságban. Külsőre nem egy Adonisz, de értelmes, laza, humoros. Sokan kedvelik, de nem az a típus, akiért ácsingóznak a nők. 20-30-as nőkkel flörtöl. Szerinte csak barátkozik, de ezek a nők "véletlenül" mind szexisek, csinosak. Tudtommal a szexig nem mennek, de persze attól még lehet, hogy igen.

A feleségére féltékeny, ha olyan helyzet adódik, hogy a hölgy beszélget vagy viccelődik egy pasival, akkor látszik, hogy a szóban forgó férfi felfigyel erre, olyankor odamegy, átöleli a nőt, demonstrálja hogy hozzá tartozik.

Beszélgetés során a hűtlenséget elítéli. Viszont keveredett már gyanúba a nőkkel való "barátkozása" miatt, ami a kapcsolatában is feszültséget okozott. Akkor miért viselkedik így mégis? Pl. miért írogat flörtölős üzeneteket a távolabbi kolléganőknek? Közben meg állítja, és előadja, hogy ő hűséges? Mi mozgatja az ilyen embert?

Ő a kollégám és a barátom, ezért tudok a dolgairól, de nem értem... Ha őt kérdezem, állítja hogy ő csak haverkodik, de ezeket a haverkodásait mindenki más csajozásnak értékeli. Akkor hogy van ez? Szerintetek?

2017. jan. 16. 10:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát nekem is van hasonló sztorim, itt viszont épp én voltam utólag naiv..

Az férfi kollégát tökre kedveltem, és ő is tipikusan ilyen simulékony volt, meg szeretett bókolni. (Ez még önmagában nem jelent semmit, mivel korombeli fiú haverom és munkatársam egyben, ő is szokott bókolni nekünk, női kollégáknak, de ő ilyen. Mindkettőnek van pérja)

A különbség viszont:

Míg az elsőben említett férfi kollégám( 33-38 közötti kb) ról elkezdtem hallani ilyen spekulációkat, hogy a céges bulikon mennyire közvetlen már, meg vacsira hívta az egyik kolléganőmet, meg igen szerette ölelgetni őket úgymond az ilyen céges bulikon.

Én voltam az első ( és közülünk lányok között kb az egyetlen :D), aki naivan megvédtem, hogy ne mondj már ilyeneket, biztos nem menne tovább, (amelyik kutya ugat blabla" ő csak ilyen.

A probléma, hogy sajnos azóta már több helyről is hallottam vissza, hogy hát nem csak a szája jár... Csalódtam.

Szóval én valahogy nem igazán értékelem ( azóta pláne az ilyen mindenkivel túl közvetlen, ölelgetős és bókolós flörtölős egyedeket.

Persze itt más, hogy csak szeretsz bókolni a nőknek ( mint a haverom), vagy mellette simulékony is vagy.

Ja, és a kérdésre válaszolva:

"fiatalabb nőkkel flörtöl, de a feleségére féltékeny?"

Hát tudd az úgy van, hogy vagy az alacsony önértékelés miatt féltékeny valaki, vagy pedig mert nagyon jól tudja, milyen könnyű félrelépni, mert ő is ezt csinálja, ezért tipikusan a megcsalók is jobban féltékenykednek a párjukra.

25N

2017. jan. 16. 19:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtatok!

A felesége előtt távolságtartóbb a nőkkel, ahogy észrevettem. De ölelgetni nem szokta őket, meg nagyon udvarolgatni, csak olyan túl közvetlen, ápolgatja a lelküket, figyelmes...., mint a pasik inkább a barátnőjükkel szokták szerintem. Meg írogat nekik. Pl. üzenetben köszön meg valamit vagy jelzi hogy megy a nap folyamán arra és benéz a csajhoz is.... Szóval nem úgy tűnik tényleg, mintha szexről szólna, de akkor meg mi az értelme? Főleg hogy a csajok meg sokszor tényleg csajozásnak veszik....

2017. jan. 17. 08:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igazából nem csalja a feleségét, csak fiatalnak akarja magát érezni.
2017. jan. 17. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!