A kérdező szavazást indított:
Ha jobban főz süt náluk
Ha csak a feleségével foglalkozik és elfelejti az anyját
Ha sokkal szebbek
Ha több pénzt keresnek
43 szavazat
2/17 anonim válasza:
Olyan opció miért nincs, hogy nem féltékenyek? Mert ilyen is előfordul, normális családban meglehetősen gyakran...
4/17 anonim válasza:
De amúgy, nem mindig féltékenyek. Vannak azok az anyukák akiknek egyszemfiuk van, és próbálnak uralkodni rajtuk, ha ez nem sikerül akkor a kismenyét veszi elő, hogy mit tesz a fiával stb..
5/17 anonim válasza:
Sem meny, sem anyós nem vagyok, de én pont a fordítottját tapasztalom a környezetemben.
Általában a csajok féltékenyek a pasi anyjára, annak az elvitathatatlan örök státusza miatt.
6/17 anonim válasza:
Anyós vagyok és szeretem a menyemet és ahogy látom, ő is engem.
Soha egyetlen barátnőjére a fiamnak nem voltam "féltékeny", mivel mindketten olyan szerepet töltünk be az életében, amit a másik nem adhat meg.
7/17 anonim válasza:
Nem voltam/vagyok féltékeny egyikőjükre sem, egy átlagos családban megvan a helye-szerepe minden résztvevőnek.
8/17 anonim válasza:
Szerencsém van, nem csak a páromat tekintve, de az édesanyjával is nagyon szeretjük egymást kezdettől fogva. Nyilván ebben nagyon sok szerepe van a fiának is, hiszen ahhoz, hogy egy anyós hogyan viselkedik a menyével, bőven hozzátesz a fia is. Mivel nagyon szeretjük egymást, ő mindig úgy kommunikált rólam az édesanyja felé, hogy csak pozitívumokat hallott rólam; illetve látta a fián, hogy boldog és neki ez volt a legfontosabb.
9/17 anonim válasza:
Valahogy anyum egyáltalán nem féltékeny a páromra... Sőt, tök jól kijönnek egymással már az első perctől kezdve.
10/17 anonim válasza:
egészséges lelkületű ember nem féltékeny a gyermeke párjára, ha igen akkor ott baj van a toronyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!