Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összefoglaljátok pár mondatban az eddigi kapcsolataitokat?
Csak tömören:hány évesen mik történtek, aztán miért jött a szakítás, aztán megint mi történt, stb...
Mindenkinek tanulságos topik lehet ez, írjatok minél többen.
valamikor általánosba érdekből jártam egy lánnyal 2napig, aztán nem volt pofám kihasználni. elmondtam neki miért is "jártunk", és véget vetettem neki.
14évesen a barátom összehozott nekem egy hááát. könnyű vérü lányt. az volt kb 3hét, rájöttem hogy nincs szükségem arra hogy a lányt minden nap másik csávóval lássam.
hmm aztán vájá csak, valaki kihagytam tuti.. jah igen kb 16-20közt fingom sincs mikor a barátom összehozott egy lánnyal, akivel nem jártunk mert nem jött be. (ez rövid volt)
aztán nem rég volt egy egy hónapos szintén kaksi kapcsolat, ami azért ért véget mert a csaj belső értékei nem ellensúlyozták a külső hiányossággokat. értitek ugye.
adtam a dolognak 1hónap esélyt, hogy megismerjem őt. ez sikerült. és hát csalódtam. azt hittem aki "csúnya" az akkor más téren jobb.
hát ennyi.
14 éves voltam, barátom 16 amikor összejöttünk
rá 3 hónapra megcsókolt, majd erre rá 8 hónappal először pettingeltünk (most kb. ott tartunk hogy én 15 ő 17) aztán, amikor 18 lett, a szülinapján megleptem, és megtörtént az első szeretkezés.. :) még mindig együtt vagyunk. ő 18 én 17.
2,5 éve járunk... :) Nekem és neki is én vagyok az első kapcsolata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!