Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőt miért zavar, ha a pasinál van kés?
Nem C a pasi.
És nem 30 centis vadásztőrrel jár.
Hű de nagy a sötétség. 😂Nálam is van "kés". Igaz Victory inox zsebkés van rajta csavarhúzó meg sörnyitó meg ilyenek.
Erőszakos jellem volnék..? Édes fszom.... Ostobák...
Mert mi értelme? Erdei túrán jól jöhet, olyankor nálam is szokott lenni.
De egy átlagos városi munkanapon semmi szükség rá, inkább creepy lesz.
(Amúgy fogalmam sincs ki az a wk énekesnő akit említesz)
Amit több kommentelő is ír, hogy sörnyitó meg csavarhúzó van benne - mifelénk ezt bicskának hívják nem késnek. És amúgy sörnyitóra szintén semmi szükség egy városi munkanapon.
16.
Írtam az elején, hogy nem vagyok C.
(C = cigány.)
De férfi igen.
A gyerekedet, anyukádat, akárkit, akit szeretsz, kivel látnád szívesebben egy liftben vagy metrókocsiban? Egy kést hordó nővel, aki nyilván védelem miatt hordja magánál, vagy egy kést hordó férfival, aki lehet támadó, lehet ő is védekezik, ki tudja.
18.
Munka miatt sokat járunk, a családdal Szlovákiába. Ott, legálisan lehet nálad: bármekkora paprika spray, vipera, boxer, kés, gázpisztoly.
Amihez engedély kell, az az éles fegyver, amiből minden 33. lakosra jut 1!
Nem USA!!! Szlovákia!
Sosem féltem ott. A családomat sem féltem.
Sokkal jobban féltem Budapesten, ahol ha támadás érné őket, sanszos, hogy nem lenne senki aki tudna/akarna/merne segíteni, mert fosna a veréstől/börtöntől, meg nincs nála semmi, még spray sem, nemhogy lőfegyver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!