Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el h zavar?
Minden reggel barátnőm úgy kezdi a napot h még aludni akar meg nincs kedve dolgozni menni.
Holott nincs komoly dolga otthon munka után. A házimunka se csak az ő feladata. Szinte a 9órája után amit ledolgoz semmi fárasztó nincs neki.
1. Honnan tudod, hogy "semmi fárasztó nincs neki"? Mindenkit lefáraszthat a saját munkája. Ennél bicskanyitogatóbb dolog nem sok van, mint amikor valaki folyamat azt mondja, "Jaj az semmi, nekem rosszabb mert.."
Neki fárasztó. Pont. Nem csak neked lehet szar.
2. A legtöbb ember így kezdi a napot. Pláne ha hétfő van. Nagy kaland.
3. Mi lenne, ha egy kicsit megértőbb lennél? Elvégre a párod. Esetleg néha kérdezd meg milyen napja volt, történt-e valami. Lehet okkal mondja mindig, hogy nem akar bemenni.
De kívánom, hogy az összes problémád annyi legyen, hogy zavar a barátnőd reggeli "Nem akarok dolgozni menni" hisztije.
1-es:
Nem attól lesz semmirekellő valaki, hogy nem dalolva megy dolgozni.
El vagy tájolva kicsit.
Több oka is lehet ennek, nekem utoljára jutna eszembe a páromról ebben az esetben, hogy lusta.
Szereti a munkáját? Ha nem, és ezért nem különösebben motivált, esetleg stresszes a munkája, nem csoda, ha halogatja a felkelést és az elindulást.
Másrészt lehet, hogy szimplán éjszakai bagoly típus, az ilyen embereknek nehezére esik korán felkelni akkor is, ha időben lefeküdtek és eleget aludtak.
Fontos kérdés szerintem, hogy ez a helyzet csak mostanában áll fenn, vagy eddig is így volt?
Nyilván mindenki fáradhat el. Nem azt mondtam h bezzeg én..
Csak mi lesz ha ott lesz a gyerek neg hasonlók
De még nincs ott a gyerek, szóval lelkifurdalás nélkül megteheti, hogy tovább alszik.
Amúgy meg milyen gyerekről beszélünk? Az első időkben a kis bőgőmasinához csillió alkalommal fel kell majd kelnie az éjszaka közepén is, szóval akkor fog aludni, amikor éppen sikerül. A szigorú "kelünk fél 6-kor, reggeli, gyerekek, ovi-suli" menetrendre majd ráértek, amikor már cseperednek a gyerkőcök. Addig meg ne nehezítsétek az életeteket olyasmivel, amivel nem muszáj.
Csak mutasd meg neki a gyakoris profilodat, az elmúlt cirka 5 év kérdéseivel. Szerintem önként távozik és többet nem kell róla kérdést kiírnod. Egyébként, a gyerek szexuális úton jön létre. Ti nem dugtok évek óta, tehát, nem lesz gyerek. A pcos miatt amúgy is nehezen esne teherbe természetes úton, bár, szerintem egy normális férfi mellett a bajainak a többsége elmúlna, mert nagyrészt lelki eredetű.
Szóval, nekem már mindegy, hogyan mondod el neki, csak tedd meg végre és engedd úrjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!