Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gyerekes vagyok, ha zavar, hogy más nőkkel volt?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok és 9 évvel fiatalabb a páromnál, tőle kaptam az első csókom is. Ő már mindent átélt, jópár nővel volt már együtt és ez engem annyira zavar. Szerettem volna, ha ő is velem éli meg ezeket először, tudom nem kérhettem volna, hogy várjon rám xy ideig szűzen :D. De sokszor belegondolok és nagyon elszomorodok ettől, főleg hogy azt os megtudtam hogy egyszer testvér parossal is volt, először a nővérrel aztán a húggal. Igaz régebben de akkor is. Neki a szuzessegem se jelent olyan nagy dolgot szerintem2022. nov. 6. 13:07
3/9 anonim válasza:
Talán ezért is kellene saját korosztályodban párt keresni
4/9 anonim válasza:
Kis lányos gondolkodás ez még .tippre 21 se mulottál el, mert ezek ilyen tinis érzelmek .
5/9 anonim válasza:
Éretlen gondolkodásra vall az biztos. Az viszont teljesen normális, korrekt, természetes ha szívesebben lennél olyannal aki szintén szűz.
6/9 anonim válasza:
Hiába zavar, a múltja marad. Ezen semmi sem fog vàltoztatni. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Utóbbi esetben van lehetőséged találni kevesebb szexuális partnerrel rendelkező embert. Mondjuk nem lesz könnyű, mivel az emberi gusztus szinte határtalan, és sokan gyűjtik a skalpokat is. Nekem is a gusztus résszel volt mindig bajom. Kifejezetten undorodom más nők testétől, váladékaitól, és nem volt könnyű elhessegetni a gondolatot, hogy milyenekben járt már előttem.
7/9 anonim válasza:
Ezen a ténylen nem se ő se te nem tudsz sajnos változtatni, ha zavar ha nem. Vagy megtanulod elfogadni, vagy keress olyat akivel együtt megélheted ezeket a dolgokat ha nagyon fontosnak tartod ezt.
8/9 anonim válasza:
Igen éretlen vagy a múltat nem lehet megváltoztatni.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ezt a tini kategóriába kellett volna kiírni.
Ne búsulj egyébként, majd kinövöd ezt a gondolkodást, majd amikor már neked is volt vagy 5-6 pasid, nem fogod ezt gáznak érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!