Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkopott egyuttletek faradtsag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkopott egyuttletek faradtsag miatt?

Figyelt kérdés

Tobb eve vagyunk egyutt Parommal,(4) az utobbi idoben megkoptak az egyuttleteink. Az utobbi idoszakban rengeteget dolgozott szoszerint beajult az agyba, rendszeresen este ert haza.

Viszont amikor mar hamarabb hazaert mostanaban akkor is arra hagyatkozott h faradt, nem tudja magat kipihenni, en igy nem is eroltettem a dolgot, sztem 2 honapja csak heti 1 vagy kethetente 2-3x voltunk csak egyutt, az is eleg gyenge eresztes volt szamomra, annak ellenere hogy elerem az orgazmust.

A hetvegen elfoglaltsaga volt, “mondta” hogy ma majd vegre mekkorat szexelunk, reggel vagy napkozben amikor itthon van meztelen vagyok elotte, megsimogat idohianyaban, de estere hazaert levetette magat a tv ele es elkezdett jatszani mig megcsinaltam a vacsorat. Lezuhanyoztam, beszelgettunk egy szal kontosben vagyok mellette hatha eszre veszi magat, de addig jatszott mig bealudtam mellette.

Tegnap ugyanez volt, hogy addig jatszott keso ejszakaig mig bealszok mellette. Mikor kikapcsolta es befekudt mellem szovatettem neki az “igenyemet” es mondta miert nem hamarabb szoltam neki.

Beszeltem mar vele errol tobbszor, sokszor hivatkozott a faradtsagra, agyi kimerultsegre amit okkAl joggal tenyleg megertek, de az nem fer a fejembe h keveset voltunk egyutt mostanaban, nem kivan? Hogy a jatek inkabb lekoti?

40 eves ferfirol van szo, ne ertsetek felre nem egy jatekfuggo vkirol van szo, mert rengeteget dolgozik, es feszult a munkaja. Volt idoszak amikor tenyleg nem tudtunk egyuttlenni szinte egyaltalan felajanlotta az oralt de en i kabb vagytam a minosegi egyuttletre es megkoszonte h megerto voltam vele akkor mert szaz fele volt.

Mit tanacsoltok? Nyomulosabb legyek meg ennel is? Megbeszeles meg volt, de azt erzem ha megint felhozom abbol csak veszekedes lesz. Szoktam masztizni, korabban kaptam tole szinten egy suru munkaidoszakkor egy ket jatekszert ha mar ennyit dolgozik, tudja h szeretem csinaljam, de megmondom oszinten szomoruva tesz most meg ez is mert azt erzem valami van, vagy nem kivan elegge, vagy valamivel fel kell pezsditeni egymas kozott a dolgot.

Barmit elfogadok, ha azt normalis hangnemben irjatok le, voltak vannak lesznek mindenhol hullamvolgyek barhol, nalunk is, egyenlore en csak ezt vminek az eloszobajanak erzem..

Koszi a valaszokat

2022. nov. 14. 04:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tisztára az én kapcsolatom is lehetne.. csak mi másfél éve vagyunk együtt. Lehet ő is masztizik,lehet a sok pixelnő miatt nem kíván.. ezek nem játszanak?
2022. nov. 14. 04:58
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem masztizik, nincs neki napkozben lehetosege ra, + a munkaja is olyan ha lenne kosza 10perce inkabb ledolna aludni, de altalaban nem tul fenyuzo helyeken jar hogy eszebe lehessen:)

Kozossegi oldala egy van, azt se igen hasznalja SZERINTEM legalabb is napkozben allandoan csorog a telefonja itthon orul ha eldobhatja vagy vmi agybutito jatekot jatszhat rajta.

De koszi a tippet jo lenne rajonni mi lehet a megoldas:)

2022. nov. 14. 05:07
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Ellaposodott a kapcsolatotok. Csináljatok valami közös programot, amit szerettek mindketten. Kirándulás, mozi, barátok, sport... ne csak a játék legyen neki a kikapcsolódás és a szex a veled való találkozás, közösség.
2022. nov. 14. 05:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Előbb-utóbb minden kapcsolatban csökken a szex mennyisége, ez ilyen.
2022. nov. 14. 06:56
 5/8 Mathus ***** válasza:
100%

a kérdésre: az embered szó szerint halálra dolgozza magát. én is rengeteget melózom, és ha van két szabadnapom, akkor az elsőn tuti pihenek, ezért ha programot akarsz, akkor legyen egy nap pihi előtte.

délelőtt szexeljetek, mert estére mindenki használhatatlan. és egy gyors simike is szex, nemcsak a kétórás-fullextrás. nem az együttlét hossza a lényeg, hanem a kielégülés, hogy mindkét félnek jó volt-e.

ellaposodás egy frászt. modern rabszolgaságban vagyunk tartva, a kevésből kell kihozni a többet.

2022. nov. 14. 07:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ess neki reggel. Ha fáradt vagyok estére a feleségem is reggelente azzal ébreszt hogy a gatyában turkál.
2022. nov. 14. 07:46
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Megertelek, nalunk is ellaposodott a dolog harom ev utan. Egy evig probalkoztam meg, de aztan valahogy elhalt bennem is a libido.

Most nyitott kapcsolatban vagyunk, ami segitett, de tudom, hogy ez a legtobb embernel nem opcio.

2022. nov. 14. 09:44
 8/8 A kérdező kommentje:

# 5/7

Ket oras full extras ezen felrohogtem 😁😂😂😂😂😂

Koszi az eddigi valaszokat:)

Probalok ehhez merten helyezni a gondolataimat meg a hozzaalasomat:)

2022. nov. 14. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!