Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rányomja a bélyegét az egyuttletekre ha nincs lelki harmonia egy kapcsolatban?
Bizony, hogy igen.
Nekem minden eddigi kapcsolatomban ott kezdett furcsa lenni valami, hogy a férfiak hirtelen "nem kívánták" a szexet. Persze mindig volt valami kifogás, de aztán kiderült, vagy másik nő van a dologban vagy egyszerűen már nem akarják a kapcsolatot.
Titusztitusz, ejjej...már másodjára találkozom a szexualitással kapcsolatos válaszaiddal.
Érdekes, tegnap kellően leszóltál, amiért én azt válaszoltam, hogy igenis megy a szex mindennap akkor is ha épp 16-ozott a párom, és 58 éves.Na, mindegy.
Kérdező, nekem számtalan kapcsolatom volt, a szexet élvezem érzelem nélkül is.De!!!Amióta megtaláltam ŐT, és életemben először szerelmes lettem, 30 fölött, azóta tudom, hogy a legvadabb dolgok is úgymond romantikusak.
Kell vagy nem kell a lelki összhang, ez mindenkinél más.Rájöttem, hogy jobb az együttlét, ha megvan más téren is a harmónia.
(Titusztitusz, pontozz le jó szokásodhoz híven:))))
1-es vagyok ismét.
A legdurvább kifogás az volt, hogy lelkileg nagyon le van terhelve amiatt, hogy az összeköltözést tervezzük és másik városba kell költöznie. Sokáig vigasztaltam, próbálkoztam nála mindenfélével, aztán rájöttem, hogy nem is akar összeköltözni ... végül szó nélkül eltűnt, magyarázat nélkül. Hogy ott volt-e másik nő a dologban, nem tudom, de azt igen, hogy a családja miatt képtelen volt lépni és inkább maradt a lagymatag szarban az anyjával, a saját városában, mint hogy megpróbálta volna a közös élete.
PERSZE
És a legrosszabb a gyereknél látszódik majd. Azok lesznek idegbeteg gyerekek ahol nincs harmónia a szülőknél!
Lelki összhang...hmm...nem biztos hogy így nevezném, mert nem csak lelki dolgokban, hanem gyakorlatiakban is egyezni kell sokmindennek egy jó kapcsolatban.
Első időszakban, ez lehet akár több hónap, akár év, szerintem a "kémia" simán háttérbe szorítja ezt a problémát.
De mikor már a vonzalom, vagy akár a szex, nem képes összekötni két embert, na akkor kezdődnek a problémák.
Hogy ezt kizárjuk szerintem igenis kell egy "lista" ami alapján keressük a párunk. Tudom hogy ezzel sokan nem értenek egyet, márpedig én ezt vallom, ha elmúlik a rózsaszín köd, akkor "csak" az marad ami a listánkon szerepelt(amiket még mindig szeretünk). Persze ha nem volt lista, és a párunknak olyan tulajdonságai vannak amiket igazából nem tudunk elviselni, na akkor jön a csúnya szakítás, egymásra köpködés...
Ezt gondolom erről a dologról.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak : igen megritkulnak az összebújások.
F33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!