Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne miatta balhé közted és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne miatta balhé közted és a pasid között?

Figyelt kérdés

A pasid beköveti Instán Elizabeth Ulrikh modellt. Kikapna érte?

[link]

Közszereplő, modell, előadóművész, legális korú!

2022. nov. 13. 18:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Dehát ez egy 5 éves kislány feje egy 25 éves nő testével.

Őszintén szólva én csalódnék benne. Nem az ilyen gnóm nők az ízlése. Ha igen, akkor viszont nem értem, én mit keresek mellette.

2022. nov. 13. 20:14
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem kutattam kit követ a férjem instán. Alapvetően nem is használja, csak anno első lelkesedésből egisztrált meg töltött fel vagy öt képet. Most ránéztem, kiket követ. Nincs semmi meglepő: ismerősök, családtagok. Szerinte idegeneket bekövetni, legyen nő vagy férfi, teljesen értelmetlen dolog. A férjem 37 éves.
2022. nov. 13. 20:44
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Betegesnek tartom, ha 30-40 éves férfiak kislányokra verik. Ő gyakorlatilag általános iskolás, vagy max középiskola 1. év. Aki egy gyerekben meglátja a nőt, az egyszerűen beteg. Ilyen emberre nem lenne szükségem. Ugyanakkor, ez már a valóéletben is ki kell, hogy bukjon, nem hiszem, hogy bárki aki ilyen dolgokra gerjed, titokban tudná ezt tartani.

Amúgy a párom közösségi oldalait soha nem ellenőrizgettem. Szerintem az is beteges, akinek erre igénye van.

2022. nov. 13. 20:52
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a párom nem pedofil, így nem érdeklik a linkelthez hasonló kislányok.
2022. nov. 14. 11:07
 25/28 A kérdező kommentje:

24.

Legális korú. 15 éves.

2022. nov. 14. 11:09
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont erre gondoltam. Gimis kislány. Amúgy helyes lányka, de szerintem nem normális ha egy 30 fölötti szexuális vágyat érez iránta.

2022. nov. 14. 11:12
 27/28 A kérdező kommentje:

26.

Tehát ha 2, 17 éves, fekete srác megdugja az oké, de ha egy férfi, 30-40-50 éves teszi, az beteges? Miért is?

2022. nov. 14. 11:17
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

A 15 éves és a 17 éves között 2 (kettő) év a korkülönbség, míg a 15 éves és a 30 éves között 15 (tizenöt).

Ugye tudod, hogy a tizenöt sokkal nagyobb mint a kettő?

Evidens hogy egy 15 éves és egy 30 (pláne 40, 50) éves ember mást és mást vár az élettől, máshol tart, más az érettsége. Unokatesóm 15, a korához képest meglepően érett és még így is nagyon gyerekes (jó értelemben, legyen is gyerek amíg lehet) hozzánk képest, abszolút nem ott tart az életben ahol mi, és ez így van jól.

Csak trollkodsz, vagy tényleg ennyire értetlen vagy?

2022. nov. 14. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!