Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Balhé van mit tegyek? két wc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balhé van mit tegyek? két wc van nálunk es megoldottam hogy a másik WC tartállyal is le lehet húzni ami WC nket és viszont így nem kell várni ha kétszer kell

Figyelt kérdés
lehúzni, de a párom bement a másik WCbe és én Valamit elszúrtam és véletlenül lehúztam alatta és most duzzog jaj mit tegyek
2020. aug. 22. 07:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérj bocsánatot és kérdezd meg, hogy visszaalakítsd-e, mert látszik, hogy nem ez a tökéletes konstrukció.
2020. aug. 22. 08:01
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Kezdetnek tanulj meg erthetoen fogalmazni! Mi ez a maszlag? Ha ez nem megy, akkor huzd le magad!
2020. aug. 22. 08:22
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Én már wcn ülve is lehúzom amit le kell, ha a párod valami fontosat hagyott a wcben, akkor probléma, de mi fontos dolog kerülhet a wcbe?
2020. aug. 22. 08:58
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez óriási! 😂
2020. aug. 22. 10:02
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Uramatyám,add hogy ez legyen èletem legnagyobb problémàja 🙏
2020. aug. 22. 10:52
 6/15 anonim ***** válasza:

Szegényke ráfröcsögött a cucc.

Te alakítsd vissza, és továbbiakban ne csinálj hülyeségeket, ő meg ha pár hét múlva kiderül hogy semmi baja tőle nem kapott fertőzést se majd megbocsát, de azért engeszteld is ki valamivel.

2020. aug. 22. 12:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen, az volt a gond hogy aláfröcsköltem.
2020. aug. 22. 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:
legalább megmosta a pitsád. Nem kell annyi ideig a wcn trónolni! Ha kinyomtad egyből húzd le! Vagy szeretsz kula illatfelhőben elmélkedni a világ dolgairól?
2020. aug. 23. 08:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja ezt nem neked! A Barátodnak! :D
2020. aug. 23. 09:00
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha kinyomja lehuzza de erdemes varni egy darabig hatha jon meg. De amikor maga alatt huzza le kisse megemelkedik az aláfröccdenés elkerülése végett itt azonban ez elmaradt
2020. aug. 23. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!