Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek azt, ha a párotok megnéz egy másik nőt?
A párom igen jóképű, sok nő megnézi, nem vesz róluk tudomást max megjegyzi, hogy megbámulták, amúgy hűséges tipus.
De: nyilván ha pl. meglát a strandon egy tangás feneket vagy egy szép mellet a buliban akkor megnézi, elemzi, visszatekintget. Leginkább hülyülni szokott vele, hogy ó de szép arra a kilátás, nézd édesem milyen jó nyaklánc, közben röhög h húz ezzel stb..
Cirkuszt nyilván nem ér, szánalmas lenne ezért letolnom, sosem csalna meg és nem féltem a kapcsolatnkat, de szereném valahogy lereagálni azon túl, hogy ott állok... bármi blikkfangos, vicces, bevált ötlet?
Tényleg elég proli dolog.
Főleg mert egy intelligens ember ezzel nem bántja meg a párját szándékosan. Pontosan tudja hogy nem jóleső.
Azért ez nem túl szép dolog a pasidtól. Nézze meg a csajokat, de ne ossza meg veled. Legközelebb a te szemed is essen ki, hogy aztaaaa, annak a pasinak mennyire dudorodik a nadrágja.....
Talán észre veszi magát. Vagy nem. De ha neked ez kell....
Szintén, mint a #3-as.
Együtt is szoktuk nézni a csajokat. Néha a pasikat is. Bár abból nem érti az ízlésemet. 😃
Egy helyen dolgozunk. Viccelődni szoktunk a kollégák előtt, hogy melyik férfi, illetve nő érne meg nekünk 2 hét "ajtócsapkodást".
Szerintem ezen nem kell megbántódni.
31N
Mivel biszex vagyok, en is meg szoktam nézni őket. Majd megbeszéljük kinek mennyire jött be :D
Hűséget fogadtunk egymásnak, nem vakságot.
Mondjuk az is igaz, hogy mindig is barátok is voltunk, nem csak szerelmesek, így jóval több minden fér bele nálunk, hiszen a sokéves barátság alatt mielőtt összejöttünk volna mindkettőnknek voltak kapcsolatai/kalandjai amikről beszélgettünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!