Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy másik lánnyal beszéli meg a problémáinkat. Miért csinálja ezt?
1-es vagyok. Nekem is volt ilyen problémám a másikkal nekem is. Az volt a magyarázata, hogy legalább női szemszögből kap egy külsős rálátást. De idővel ő is felfogta, hogy ez nekem rosszul esik és abbahagyta.
Próbáld meg megbeszélni vele. Ne a csajra réltékenykedj, hanem koncentrálj kettőtökre. Illetve gondold át a panaszait, hogy ezek valóban jogosak-e és mit tudsz tenni, hogy ezek megszűnjenek.
Miért teszed ezt egy másik emberrel? még ha együtt élsz vele, akkor is.
Miért? Mitől félsz?
5+
*hogy nem dolgozom
Ezért csinálod a fesztivált, félsz hogy nem lesz aki eltartson?
1, Javítsatok a köztetek lévő kommunikáción, beszéljétek meg előre hogy hogyan akarjátok hogy kinézzen egy problémákról való társalgásotok, hogyan szeretnéd hogy megossza veled is a számára zavaró dolgokat
Amit most csinálsz, azaz ahogy nyomod rá magad a pasidra, csak rosszabb lesz a helyzet
2, 400 km-re van a csaj a halál f***án, mi a gyanús ebben? Persze hogy nem akarta megmutatni, hisz tudta hogy nem esne jól, de ettől ő még megbízik benne és valószínűleg a tanácsait hasznosnak tartja. Én se adom oda a telefonom másnak, mert azok a beszélgetések rám és a másik illetőre tartoznak, a személyes terem része. Mindenbe bele lehet magyarázni hogy biztos megcsal és a mai világban sajnos benne van a lehetősége, de ha nincs meg a bizalom, akkor értelmetlen folytatni.
Lehet nem olyan részletesen, de ugyanúgy megbeszéled a barátnőiddel hogy mik történtek, ugyanúgy kiteregeted a szennyest. Neked az a gondod hogy ő ezt egy lánynak teszi, akire féltékeny vagy, semmi más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!