Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne miatta balhé közted és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne miatta balhé közted és a pasid között?

Figyelt kérdés

A pasid beköveti Instán Elizabeth Ulrikh modellt. Kikapna érte?

[link]

Közszereplő, modell, előadóművész, legális korú!

2022. nov. 13. 18:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%

Nincs instám, úgyhogy nem derülne ki. A férjemnek van, de tényleg nem olyan fajta, sportcsapatokat követ rajta elvileg. Aztán mit tudom én, nem ellenőrzöm.

Amúgy felőlem követheti. Ha lenne instám biztos én is követnék pár jóképű férfi hírességet. Ahogy most így nézem ez a nő még csak nem is olyan hű de erotikus képeket oszt meg.

Kikapni meg max a 10 évesek szoktak az anyjuktól. Én nem alacsonyítom le a férjem gyerek szerepbe és én sem vagyok hajlandó anyuka szerepet felvenni mellette.

2022. nov. 13. 19:02
 12/28 anonim ***** válasza:
93%
fogyatékos vagy kérdező.
2022. nov. 13. 19:03
 13/28 anonim ***** válasza:
Pofozd meg. Rugd tökön.
2022. nov. 13. 19:04
 14/28 anonim ***** válasza:
97%

Mondjuk most nézem jobban, nem tudom hogy szerencsés genetikájú felnőtt, vagy tini az illető csaj, de ha tini csajokat követne a férjem az azért beütne. Nem normális dolog, de ugye ilyen beteg emberrel alapból nem kezdenék.

#11 voltam

2022. nov. 13. 19:05
 15/28 anonim ***** válasza:
98%
Ez a lány pont ugyanazon a napon született, mint a mi lányunk, decemberben lesznek 15 évesek. Ha az ötvenes férjem (akinek Instagramja sincs) hirtelen egy saját lányával egyidős gyerek iránt érdeklődne szexuálisan vagy romantikusan, az jóval nagyobb problémákra utalna, mint amit kikapással lehet orvosolni.
2022. nov. 13. 19:16
 16/28 A kérdező kommentje:

15.

De nem lehet, hogy te, anyaként/szülőként túltolnád?

Pl. olvasd el ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb.. és főleg az első választ!

2022. nov. 13. 19:31
 17/28 anonim ***** válasza:
88%
16 pedóka, egyetértek az első válasszal a linkelt kérdésben. Nyilván nem kell hozzá megnézni a beteg anime videót hogy a leírt szöveg alapján hányni lehessen a kérdésedtől (nyilván az is a tied volt).
2022. nov. 13. 19:37
 18/28 A kérdező kommentje:

17.

NA EZ AZ!

Úgy hoztok ítéletet, hogy nem is ismeritek a körülményeket.

Olyan, mintha lenne a földön egy dudor, te meg átlépnéd. És igaz, lehet, hogy csak egy sár rög, vagy kő, de lehet egy finom krumpli is, vagy akár aranyrög.

2022. nov. 13. 19:41
 19/28 anonim ***** válasza:
93%
A körülményeket ismerjük. Fiatalkorú diák + tanár. Ez büntetendő. Tanulmányozd a jogszabályt. A 14 éves beleegyezési korhatár nem vonatkozik az alá- fölérendeltségi viszonyokra. Ostoba pedofil.
2022. nov. 13. 19:44
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
15 eves lesz ez a kislany, a parom 37. Apja lehetne. Miert kovetne ilyen kislanyokat? Nem gerjed kiskoruakra.
2022. nov. 13. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!