Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne miatta balhé közted és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne miatta balhé közted és a pasid között?

Figyelt kérdés

A pasid beköveti Instán Elizabeth Ulrikh modellt. Kikapna érte?

[link]

Közszereplő, modell, előadóművész, legális korú!

2022. nov. 13. 18:13
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

TUDOM!

Te sokkal jobb nő vagy, és a pasikád sem olyan fajta. Persze.

2022. nov. 13. 18:14
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
Alapvetően nem, vadidegen, külföldi, soha semmi közük nem lesz egymáshoz. Olyan pasival viszont nem kezdek, aki bárkit bejelöl/követ ismeretlenül is. Ez a tini kategóriában lehet menő, ez a felnőtt, nem kell mindenkinek (neked) itt lenni, ha elmúltál 18.
2022. nov. 13. 18:19
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Miért lenne balhé?! Van annyi önbizalmam, hogy az ilyen piti ügyekkel ne foglalkozzak.
2022. nov. 13. 18:23
 4/28 anonim ***** válasza:
94%

Engem az a része zavarna hogy ezért az a nő pénzt is kap…

Szóval nyílván mondanám hogy ennyi erővel tartson már el engem is ha mást egy idegent a meggazdagodáshoz vezet..

2022. nov. 13. 18:27
 5/28 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem észre se venném, hogy követi
2022. nov. 13. 18:27
 6/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyok fent közösségi oldalon, és eleve olyan partnert szeretnék, akire ugyanez érvényes, és ugyanúgy nem érdekli, mint engem. Igen, létezik ilyen.
2022. nov. 13. 18:32
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna, hogy miért van igénye ismeretlen nőket nézegetnie.
2022. nov. 13. 18:32
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
Kerdezo...gaz vagy.
2022. nov. 13. 18:36
 9/28 anonim ***** válasza:
96%

14 éves ez a kiscsaj, pedó finomságos.

Igen, jobb nő vagyok. Már csak azon okból kifolyólag is hogy én nő vagyok, ő meg nem, hanem egy kislány.

Sose volt még pedofil párom úgyhogy nem kellett sose attól félnem hogy gyerekekre nyáladzik. Mondjuk senkire sem szokott, mert nincs rászorulva. Ez felnőtt korban az incel lúzerek sportja, ők követnek csajokat és lihegnek utánuk. Sajnállak, ezek szerint te is ilyen vagy.

2022. nov. 13. 18:46
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem erdekel kit kovet. Nem ellenorzom 😂😂

A kerdesben szereplo “no” egy 10 eves kislany!!!! Nincs tobb tiz evesnel. Soha nem lenne vetelytars😂😂😂😂O meg egy gyerek.

2022. nov. 13. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!