Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járhatok a tanárommal?
elég hülye kérdés de a helyzet speciális..
én 23 a tanárom 24éves ..esti suliba járok érettségi felkészítésre ..légyszi ezt tegyük félre hogy miért csak most, nem ez a kérdésem..
ő házas MÉG. de válnak a feleségével és közeledik hozzám..
mi lenne erkölcsös és jo megoldás ilyenkor?
egyáltalán felnőtt oktatás esetén járhat velem?
és ha mittomén együtt lettünk volna eddig és felveszik tanárnak akkor szakítanom kéne vele?
ezt most példának írtam..mert azért elhiszem hogy 14éveseknél oké hogy ne sexeljen a 40éves tanárral de ez azért más kérdés..
fiatalok vagyunk mindketten 1év korkülönbséggel, de már felnőttek is..
"Ha szeretik egymást, akkor nem számít a törvény. Én pl. mikor a barátnőmmel vagyok megsértek minimum 5 szabályt."
Ezt írd már le, hogy miért. Jöhet privátba is.
biztos izgalmas lehet muzulmán sráccal :)
szerintem jol teszitek mert legalább nem lesz zárkózott.
na ezt elnéztem bocsánat..te vagy a fiú..
na mindegy..akkor is:)
Azért az nem mindegy, hog vallási törvényeket szeg meg valaki, vagy büntetöjogit, az elsöért ugyanis legfeljjebb a hittársak néznek csúnyán rád, az utóbbiért pedig vagy börtönbe mehetsz, vasgy/és sokat fizethetsz is.
Ha elöbb lettetek volna egy pár, akkor vagy nem az ö csoportjába kerültél volna, vagy máshová kellene járnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!