Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év után még járhatok vele újra?
Édesem, egy cipőben járunk ^^"
Egy éve szakítottam exemmel, azóta rengetegszer összevesztem vele, a szemébe mondtma, hogy gyűlölöm, majdnem megpofoztam, de még mindig nagyon jóban vagyok vele. :) Fura, igaz? ^^"
Én is pontosan ugyanezt a kérdést teszem fel magamnak szinte minden egyes nap, de én ezzel a helyzettel nem tudok mit kezdeni. Együtt vásárolunk exemmel, együtt hülyülünk, együtt is aludtunk egyszer, de én nem tudom;néha úgy láttam, hogy több is lehetne.
Nem tudom, ti milyeneket szoktatok együtt bolondulni, szórakozni, de ha ti is hasonlóan elvagytok egymással, akkor ez a véleményem szerint egy amolyan se veled, se nélküled kapcsolat köztetek.
Amikor az egyik fél úgy látja, hogy rástartolhat a másikra, akkor valamelyikük visszavonulót fúj, vagy valahogy így xD ^^"
Amúgy meg én speciel azzal a véleménnyel vagyok, hogy akit igazán szeretsz és nagyon-nagyon ragaszkodsz hozzá, azt a személyt nem hogy nem tudod, de talán nem is akarod elfelejteni ^^"
Én is így vagyok vele.
Szerintem ne értsd félre azt, hogy megölel, stb.. mert az lehet pusztán baráti gesztus is. Emiatt nagyokat koppantam, mert félreértettem az ilyen dolgokat, és többet képzeltem egy-egy gesztusba, mint amit valóban jelentett x))
Szerintem minél hamarabb tisztázd az érzéseidet, és szeptemberig minden megeshet x)
Ha tényleg szereted, akkor nehogy elengedd, mert akkor lehet, hogy már a büdös életben nem lesz alkalmad vele összejönni O:
Az, hogy vele is tisztázd az érzelmeid, csak akkor jó döntés, hogyha van elég bátorságod előtte nyíltan beszélni és biztos vagy abban, hogy nem sülsz fel! Jótanács: Soha ne járasd le magad az előtt, akit szeretsz, mert gyereknek fog tartani és naivnak, aki még hisz a mesékben! <-- ez valami saját hülyeség xDDD De amolyan saját tanulság, vagy tán nem is csak saját.
Összefoglalva ^^~
Tisztázd magadban az érzelmeid, bizonyosodj meg arról, hogy az átkarolást, ölelést milyen gesztusként adta neked (baráti vagy több) ^^ És CSAK akkor beszélj vele az érzelmeidről, ha tényleg úgy gondolod, nem lesz benne semmi ciki x))
(Egy közös ottalvásnál ez egy jó kis alkalom lenne, mert akkor önmagatokat adhatjátok^^) <-- az ott alvást nem úgy értem, hogy lefekszetek egymással, vagy valami, csak olyan lájtos este egymással ^^ hülyülés, szórakozás, viccelődés ^^ Szóval csak úgy vagytok egymásnak, de mégis jól érzitek magatokat egymással :) ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!