Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járhatok a tanárommal?
elég hülye kérdés de a helyzet speciális..
én 23 a tanárom 24éves ..esti suliba járok érettségi felkészítésre ..légyszi ezt tegyük félre hogy miért csak most, nem ez a kérdésem..
ő házas MÉG. de válnak a feleségével és közeledik hozzám..
mi lenne erkölcsös és jo megoldás ilyenkor?
egyáltalán felnőtt oktatás esetén járhat velem?
1. Elöször váljon el, addig semmi - ugyanis majdnem minden nös férfi "éppen válik" ha félre akar lépni.
2. AMIG a tanárod, addig jogilag is büntethetö adolog, tehát elöször rendezzétek le a tanulmányi oldalt, az elökészitö befejezése után jöhet csak szóba privát kapcsolat.
3. Ha valamennyire is adsz magadra, akkor nem kezdesz nös férfival, ennél legyen több önbecsülésed - a szeretö szerepe igencsak szánalmas.
ERKÖLCSÖS az lenne, hogy elöször megszabadultok minden jogi és erkölcsi problémától (ha megszünt a tanár-diákviszony meg a férfi házassága), és csak utána kezdtek esetleg együtt járni.
hello
amíg elválnak azt mindenképp megszeretném várni.
állítolag 1honap múlva rendeződik , ő már el is költözött..
előkészítő viszont 3éves és most kezdtem..szóval tanácstalan vagyok egy kicsit..
na igen ha esetleg szakítunk akkor..
akkor leszünk barátok..de úgysem tudom elkerülni hogy valami legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!