Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kamu, amiért nem akarja velem tölteni a Szilvesztert?
Felvetettem a páromnak, hogy töltsük a barátaimmal a Szilvesztert egy ilyen társasozós házibuli keretein belül.
Viszont Ő azt mondta, hogy Ő nem szeretne jönni, mivel ott van bent egy kutya, és ezért nem tudja vinni a macskát, és nem akarja itthon hagyni a tűzjáték és a durrogtatások miatt, hanem itt akar lenni vele.
Tavaly sem félt annyira a macska csak az ágy alatt volt ha jól emlékszem, szóval ezért gondolom, hogy szimplán csak nem akarja velünk tölteni a Szilvesztert, és a macska csak kifogás.
(Az Ő macskája 5 éve, 8 hetes kora óta)
Nem tudom, őszintén ha nem lenne otthon a haztartas tobbi tagja, akkor en sem tudnek elmenni szilveszterezni a kutyam miatt, annyira retteg, hogy allatkinzas lenne otthon hagyni egyedul es nekem is buntudatom lenne.
Nem voltam ott tavaly, nem lattam, hogy mennyire felt, de az, hogy az agy alatt volt, szerintem pont azt jelenti, hogy felt. Ha remegett is, te nem lattad, mert nem latsz be gondolom annyira az agy ala.
Ha a szuleivel el a baratod, akkor kerjetek meg oket, hogy vigyazzanak ok ra. Ha viszont egyedul el a baratod es csak o a macska csaladja, akkor ertheto a dolog es mint allattarto, azt mondom, hogy nem kamu.
"Tavaly sem félt annyira a macska csak az ágy alatt volt ha jól emlékszem"
Pont azért volt az ágy alatt, mert félt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!