Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet ez igaz? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet ez igaz? Csak én érzem úgy, hogy kamu az egész?

Figyelt kérdés
Egy éve külön élünk a férjemmel. 4 hónapja van egy új párom. Míg erről nem tudott az ex, addig ott tett keresztbe, ahol tudott. Mikor kiderült, hogy más is képben van, akkor sírt, hogy menjek vissza hozzá, minden más lesz. Ezt már sokszor eljátszotta a 20 év alatt, semmi nem változott. Februárban még mindig vissza akart kapni, ő minket akar a gyerekkel együtt. Majd tegnap kiderült, hogy saját bevallása szerint március óta barátnője van. Én csak röhögtem, hogy akkor ezek szerint én nemet mondtam és gyorsan beújított valakit. Jól gondolom, hogy csak azt akarja bizonyítani, hogy ő is kell valakinek? Vagy egy férfinak ilyen könnyen megy, hogy egyik nap még te kellesz és könnyes szemmel mondja, hogy szeret, következő nap meg már másik nőnél alszik. Vagy jól érzem, hogy ez nem egy olyan friss kapcsolat és már megvolt ezelőtt is, csak mindketten talonban voltunk tartva? Egyik majdcsak bejön.
2022. ápr. 20. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ki a gecımet érdekli? Foglalkozz a pároddal.
2022. ápr. 20. 00:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy csak azt akarta hogy két szék közé ess?
2022. ápr. 20. 01:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy?

Miért érdekel ez téged?

2022. ápr. 20. 03:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a férfiaknak megy ilyen könnyen, hanem bizonyos embereknek. Férjed kettőnk közül te ismered, így csak te tudod megmondani mi a legvalószínűbb, mennyire őszinte, milyen ember. Az viszont nagyon furcsa, hogy ennyire érdekel még az exed, nem jó a jelenlegi kapcsolatod? Vissza szeretnéd kapni a férjed?
2022. ápr. 20. 05:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Neki sem megy könnyen, egyszerűen amikor neked sirankozott, aközben semmi tartalom és valós érzelem nem volt mögötte, egyszerűen csak azt akarta, hogy másé se legyél de ő sem akar igazán téged, csak annyira, hogy az “övé” legyél.

A másik not sem szereti, szerintem egyértelmű pótlék ő is, de téged sem szeret, ez egészen biztos.

2022. ápr. 20. 06:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem érdekel már az ex, ha érdekelne, vissza mentem volna hozzá. Csak azt szerettem volna tudni, hogy külső szemmel nézve is fura e ez a dolog. De ezek szerint igen. Én is úgy éreztem, semmi komoly nincs a szavak mögött.
2022. ápr. 20. 06:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Neki is lehet ugyanúgy valakije. Ha nem érdekelne, akkor nem kérdeznél itt róla. De az is lehet, hogy téged szeret, a másikkal csak úgy "van" - szeretkeznek, de te vagy a gyereke anyja.
2022. ápr. 20. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!