Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki a páromra, aki ezt vágta a fejemhez múltkor: Én vagyok az egyetlen, aki viszonozza a szereteted?
Figyelt kérdés
Egyre többször érzem úgy, hogy manipulal és gázlángozik. Ezzel a mondattal különösen megbántott, mivel egyáltalán nem igaz :(2022. nov. 9. 22:56
2/9 anonim válasza:
Jogosan. Nagyon sokat segít ilyenkor az, hogy ha van viszonyítási alapod, akkor visszanyúlsz a korábbi kapcsolataidhoz, hogy ott is ezt érezted-e. Illetve a barátaid megerősítése is sokat jelent.
De leginkább magadnak higgy: nem hiába érzed ezt. Beszéld meg vele, és ha rád hárítja, téged hibáztat és egyáltalán nem gondolkodik el saját magán, akkor az egoja beszél, és tényleg gázlángozás.
3/9 anonim válasza:
Miért, családodon kívül még ki más?
5/9 anonim válasza:
Hát jogosan. Szerintem is egy manipulatív elnyomó.
6/9 anonim válasza:
Igen ez egy tipikus mérgező mondat. Biztos hogy manipulátorral van dolgod.
7/9 anonim válasza:
Uhh nekem is volt ilyen exem…valószínűleg ő az, akit senki nem szeret (vajon miért) és érzi, hogy te is kezdesz ràjönni, hogy nincs mit benne szereti, ezért próbál így maga mellett tartani.
Mi az a gázlángozás?
8/9 anonim válasza:
Közben elolvastam, mit jelent. Durva.
9/9 anonim válasza:
Volt részem ilyenben. Jobb lenne külön nektek. Addig amíg elhiszed, hogy tudsz élni egyedül is. Aki ilyet mond, az nagyon kevésre tart téged. Még ha igaz lenne se mondana ilyet, aki tényleg szeret. Ezzel nagyon sok mögöttes tartalom van ( nem vagy szerehető, légy hálás, hogy én szeretlek./ én akkor is szeretlek, ha rossz vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!