Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog lemondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog lemondani egy randit, amiatt, ha a pasinak az apja átmegy szerszamokert a fiához?

Figyelt kérdés

Állítólag vmelyik nap megy át barátomhoz az apja szerszamokert, mivel az apja ott lakott régen.

Elrakta az összes cuccaim, vagyis eldugta mondta, nehogy az apja rajojjon,h vagyok neki

Fel éve vagyunk együtt.

Állítólag az apja okoskodo

Mi erről a véleményetek?

#fia #Partt #Kappp
2022. nov. 8. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van hogy valakinek valamelyik rokona, szülője problémás, nehéz eset estelg mentális beteg. Nekem is van olyan családtagom akit legszívesebben letagadnék annyira gáz. Szerencsére nem sokat találkozunk... Igen, vannak akik beleszólnak mindenbe, okoskodnak, vagy alkesz, köteketővé válik ha iszik, ezeket tudni kell kezelni. De furának azért fura hogy ezért képes elpakolni, vagy csak ezt mondja, nem tudom.
2022. nov. 8. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Ha ott lakott az apja, gondolom, övé a lakás. Lehet, nem tetszene neki, hogy beköltöztetett egy csajt.
2022. nov. 8. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Gondolom ez volt a legjobb az összes közül igaz?! Felnőtt férfi létére titkolóznia kell... Ehh...

Árulja el valaki pls honnan a francból szerzitek ezeket a selejtes pasikat. És tényleg ezek a legjobbak? Komolyan nem értem.

2022. nov. 9. 07:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült már?
2022. nov. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!