Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális, hogy párom átmegy a szüleihez és ott ledől aludni 1 órára?!
Figyelt kérdés
Én ma estig dolgozok itthonról, ezért ő átment a szüleihez, akik itt laknak kb 2 utcára. 2 hetente találkoznak amúgy.
Múltkor is mesélte, hogy egy fél órára ledőlt a nappaliban, és most is mondta, hogy aludt 1 órát a vendégszobában.
Csak szerintem nem normális, hogy átmegy és alszik? Ahelyett, hogy mondjuk kicsit többet beszélgetne velük? Nem lehet olyan szörnyen kimerült, minden éjjel 7-8 órákat alszunk és itthonról dolgozik ő is...
2021. márc. 12. 16:39
1/20 anonim válasza:
Most komolyan bele akarsz kötni, hogy átmegy aludni, és meg akarod határozni, hogy mit kellene ott csinálnia a szüleivel? Abba is beleszólsz, mit vegyen fel?
Akadj már le róla és hagyjál neki békét.
3/20 anonim válasza:
Nem normális. Miért nem alszik otthon?
5/20 anonim válasza:
Képzeld: mi havonta megyünk az anyósomékhoz, és én, a meny is le szoktam dőlni náluk 1 órára!
6/20 anonim válasza:
A mi családunkban is normális, hogy sokszor ledőlnek 1 órára délután az emberek, főleg ebéd után pl kávé helyett. Nyilván hétvégén vagy nem munkanapokon. Csak mert nálad nem megszokott, ne b*@sztasd azokat, akiknél az.
7/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sárkány, de nem érzem normálisnak, hogy 2 hetente meglátogatja az anyját, ilyenkor ottvan kb 2 órát, és abból 1 órát alszik. Itthon is ledőlhet, soha nem zavarom, külön van a nappali és a háló. Ahelyett, hogy az anyjával töltene valami minőségi időt, inkább alszik, amit itt is megtehetne este...
2021. márc. 12. 17:22
8/20 anonim válasza:
Mi közöd hozzá, mit csinál az anyjáéknál?
Én is menekülnék tőled, de nem csak 2 hetente 2 órára...
9/20 anonim válasza:
7. És? Az ő életük. Ha az anyját zavarja, majd az szól neki. Ha a férjedet zavarja, meg majd abbahagyja. Felnőtt emberek.
10/20 A kérdező kommentje:
Ki a jó isten mondta hogy a férjem? :D
2021. márc. 12. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!