Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mennyire normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normális, hogy párom átmegy a szüleihez és ott ledől aludni 1 órára?!

Figyelt kérdés

Én ma estig dolgozok itthonról, ezért ő átment a szüleihez, akik itt laknak kb 2 utcára. 2 hetente találkoznak amúgy.

Múltkor is mesélte, hogy egy fél órára ledőlt a nappaliban, és most is mondta, hogy aludt 1 órát a vendégszobában.

Csak szerintem nem normális, hogy átmegy és alszik? Ahelyett, hogy mondjuk kicsit többet beszélgetne velük? Nem lehet olyan szörnyen kimerült, minden éjjel 7-8 órákat alszunk és itthonról dolgozik ő is...

2021. márc. 12. 16:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
De a pénze jól jön, ugye? >:)
2021. márc. 12. 17:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
2021. márc. 12. 17:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet menekül előled, mert nyugalomra van szüksége.
2021. márc. 12. 18:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudod milyen minőségi idő az, mikor az ember a szüleinél, a szülői házban alhat!? Az a nyugalom, hogy otthon vagy, hogy otthon alszol...ez valami elmagyarázhatatlan, de így van, hogy kifejezetten megnyugtató otthon aludni egyet.
2021. márc. 12. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a baj? Ott nyugisabb, nem cseszegeti senki. Amikor nekem volt barátnőm, munka után is takarítani, főzni kellett, vagy programokat szervezni, hogy csillapitsam a kirandulási mániáját. Én is szívesen megyek anyámhoz 1-2 órára lefeküdni, pihenni.
2021. márc. 12. 18:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám kifejezetten szokta javasolni ha ott vagyok és látja, hogy fáradt vagyok, hogy dőljek le nyugodtan egy picit. Szerintem jól esik neki a tudat, hogy mint a régi szép időkben mikor még gyerek voltam ott alszok a másik szobában. Addig ő főz egy kávét meg ilyesmi. Mi fél óra alatt is tudunk minőségi időt eltölteni. Ugyanis a minőségi idő épp a minőségről és nem a mennyiségről szól. Imádom apámat is, de se ő, se én nem vagyok egy beszédes típus. 2 órából, ha egyet alszok egy felet töltünk beszélgetéssel nagyon maximum a másik félbe meg nézünk egymásra. Egyikünk sem igényli az órás beszélgetéseket. Sőt.
2021. márc. 12. 19:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Vedd úgy , hogy nem alszik. Most jobb? Orvos látott ?
2021. márc. 12. 19:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire normális, hogy egy ilyen alap kérdést itt kell feltenned és nem tőle kérdezed? Van baj .
2021. márc. 12. 19:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Talan ott relaxaltabb?
2021. márc. 12. 20:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, miért van igénye arra, higy nyugiban legyen egy órát... "sarcasm alert"
2021. márc. 12. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!