Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog lemondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog lemondani egy randit, amiatt, ha a pasinak az apja átmegy szerszamokert a fiához?

Figyelt kérdés

Állítólag vmelyik nap megy át barátomhoz az apja szerszamokert, mivel az apja ott lakott régen.

Elrakta az összes cuccaim, vagyis eldugta mondta, nehogy az apja rajojjon,h vagyok neki

Fel éve vagyunk együtt.

Állítólag az apja okoskodo

Mi erről a véleményetek?

#fia #Partt #Kappp
2022. nov. 8. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Fél év azért már elég sok idő ahhoz, hogy ha nem is bemutatni, de legalább mondani kéne(?) a szülőnek, hogy amúgy van párod.

És ha okoskodó az apja? Ez nem indok arra, hogy valaki a saját párját eltitkolja, letagadja..

2022. nov. 8. 20:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Az apja 20 éves, nagymellű?

Vagy tényleg egy idióta, esetleg már tolakodóan kiváncsi.

Nekem minden esetre nagyon fura lenne.

2022. nov. 8. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem itt nő van.. házhoz jár neki ezek szerint 2 is.. ki tudja még mennyi, okos.
2022. nov. 8. 20:11
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha állandoan ez miatt beszolna alázná az apja, vagy a kapcsolatba avatkozna, johogy nem mondja neki. Kinek kene a folyamatos terror, mérgező szülő a magánéletébe?
2022. nov. 8. 20:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
4 # azért arra már nem gyerek.. akkor eddig hogy voltak kapcsolatai?
2022. nov. 8. 20:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Pedig nem néznem ki, h nője van rajtam kívül, de hát ki tudja??
2022. nov. 8. 20:12
 7/14 A kérdező kommentje:
43 éves és állítólag nem nagyon volt senkije
2022. nov. 8. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem tudja az apját kezelni, 43 évesen… az elég gáz, az a kapcsolat eleve halálra van akkor ítélve, apuka miatt”. Bár szerintem nőzik.
2022. nov. 8. 20:14
 9/14 A kérdező kommentje:
Úristen, lehet kilesem majd...
2022. nov. 8. 20:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nemigen volt senkije, akkor tenyleg mérgező szulei vannak es nem lesz normalis felnott mar belole. Fakereszt
2022. nov. 8. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!