Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért nem érti ezt meg?
Egyelőre még hetente csak egyszer tudunk találkozni, félig meddig távkapcsolat.
Alapvetően egy zárkózott, introvertált ember vagyok, nem egy nagy beszélgetős, ő viszont elvárja hogy minden nap beszéljünk 1-2 órát messengeren. És már ez nekem kezd kellemetlen lenni mert nem tudok neki mit mondani. Átlagemberként átlagos életet élek mégis mit tudnék elmondani neki hogy mi történt velem, mikor semmi. Őt szívesen meghallgatom, de ha én nem tudok neki mit mondani azon kívül, hogy szeretem és hiányzik akkor mindig megsértődik hogy én nem akarok vele beszélgetni. Több alkalommal elmondtam neki értse meg én nem tudok minden nap órákat beszélni a semmiről de mintha nem értené meg, magára veszi
Nekemis volt ilyen barátom. Volt amikor számon kerte amiért én nem írok neki percenként, vagy hívom vissza. Mikor egyetemen voltam órán 🤦🏽♀️
Nem lett hosszútávú a kapcsolatunk 😃
Ez tenyleg nem introvertaltsag, en extra intro vagyok, a baratom meg extra bobeszedu, annyira, hogy kb a sajat barati tarsasagaban is csak hallgat. Mi nem akarunk naponta 1-2 orat beszelgetni messengeren, de ennek ellenere is csomoszor azon kapjuk magunkat, hogy az egesz delutant atpotyogtuk, es nem ugy, hogy oke, valaszolgatunk, de mellette csinaljuk a dolgunkat fozunk, takaritunk. Mindenről lehet beszelni, nem csak arrol, hogy kivel mi tortent, hanem hogy a vilagban mi tortent, kinek mi errol a velelmenye, jovorol almodozni, erzesekrol beszelni, oszinten, hogy ki hogy erzi magat. A beszelgetes meg utana ugyis alakitja onmagat.
De amugy eloben mirol tudtok akkor beszelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!