Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 52 évesen találhatok egy olyan Hölgyet aki csupán azért, hogy örömet okozzon felvesz fekete harisnyát,vagy tangát?
30 éve élünk házasságban. A feleségemet nem érdekli, hogy nekem fontos a vizuális élmény. Sokszor beszélgettem vele erről, de őt ez nem érdeli. Szerinte nekem kell elfogadni, hogy ő a harisnyát és a tangát nem szereti.
Nem várnám el állandóan, csak néha néha itthon amikor kettesben vagyunk. Nyáron a nagy melegben azt kértem vetkőzőn meztelenre. De nem volt szerencsém. Sajnos meztelenkedni sem szeret.
30 évig elfojtottam a vágyamat. De nem akarom tovább.
Tudtam, hogy a testi - lelki vágyakkal nem rendelkező Hölgyek el fognak ítélni azért mert én rendelkezek.
De ez nem probléma, mert nem vagyunk egyformák.
Vannak a hozzászólókm között olyanok, akik értik, hogy miről beszélek.
Minden apró részletet nem lehet itt leírni, de azért az egy fontos tudnivaló még, hogy nekem a feleségem kérésére fecske alsót kell viselnem. Boxert nem vehetek fel. Ha megyünk valahova, zakóban kell mennem. Nekem mindig rövid hajam lehet, és arcszőrzetem nem lehet.
Szóval én mivel fontosnak tartom a feleségem vágyait ezeket is teljesítem. Ezért is érthetetlen az ő elutasítása.
Na ennek ismeretében is én vagyok a gonosz fétises tapló ???
Igen,az a baj,hogy papucs vagy,ezért utasít el.Mik ezek,hogy zakóban KELL lenned meg nem vehetsz fel boxert???
Ilyet egy feleség max.KERHET a férjétől,de akkor is csak egy-két dolgot,és ha ez az öltözködés neked is tetszik,jól érzed magad benne,akkor megadhatod a kívánságát.
41/f
Tudod Barátom én megértelek. Én is harisnyamániás vagyok.
De hogy te neked azt kell viselned amit ő kér ,de a te kérésed nem teljesítí.... barátom !!! Ez válló ok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!