Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 52 évesen találhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 52 évesen találhatok egy olyan Hölgyet aki csupán azért, hogy örömet okozzon felvesz fekete harisnyát,vagy tangát?

Figyelt kérdés

30 éve élünk házasságban. A feleségemet nem érdekli, hogy nekem fontos a vizuális élmény. Sokszor beszélgettem vele erről, de őt ez nem érdeli. Szerinte nekem kell elfogadni, hogy ő a harisnyát és a tangát nem szereti.

Nem várnám el állandóan, csak néha néha itthon amikor kettesben vagyunk. Nyáron a nagy melegben azt kértem vetkőzőn meztelenre. De nem volt szerencsém. Sajnos meztelenkedni sem szeret.

30 évig elfojtottam a vágyamat. De nem akarom tovább.

2022. nov. 8. 19:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy a testi - lelki vágyakkal nem rendelkező Hölgyek el fognak ítélni azért mert én rendelkezek.

De ez nem probléma, mert nem vagyunk egyformák.

Vannak a hozzászólókm között olyanok, akik értik, hogy miről beszélek.

Minden apró részletet nem lehet itt leírni, de azért az egy fontos tudnivaló még, hogy nekem a feleségem kérésére fecske alsót kell viselnem. Boxert nem vehetek fel. Ha megyünk valahova, zakóban kell mennem. Nekem mindig rövid hajam lehet, és arcszőrzetem nem lehet.

Szóval én mivel fontosnak tartom a feleségem vágyait ezeket is teljesítem. Ezért is érthetetlen az ő elutasítása.

Na ennek ismeretében is én vagyok a gonosz fétises tapló ???

2022. nov. 9. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Ennek ismeretében te egy papucsférj vagy
2022. nov. 9. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Egy olyan papucs, aki meg most is csak sunyiban, az asszonnyal nem konfrontalodva merne csak nagylegenyt jatszani.
2022. nov. 9. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen,az a baj,hogy papucs vagy,ezért utasít el.Mik ezek,hogy zakóban KELL lenned meg nem vehetsz fel boxert???

Ilyet egy feleség max.KERHET a férjétől,de akkor is csak egy-két dolgot,és ha ez az öltözködés neked is tetszik,jól érzed magad benne,akkor megadhatod a kívánságát.

41/f

2022. nov. 10. 08:56
 15/17 anonim válasza:
100%

Tudod Barátom én megértelek. Én is harisnyamániás vagyok.

De hogy te neked azt kell viselned amit ő kér ,de a te kérésed nem teljesítí.... barátom !!! Ez válló ok!!!

2022. nov. 10. 12:54
 16/17 mikeXxX ***** válasza:
100%
2# Nekem meg az ilyen exem a hátam mögött ismerkedett mert kèrtem kis időt tőle hogy meghozzak egy nagyobb döntèst magamban ez sem jobb ! 43f
2022. nov. 11. 00:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Anya is pont ennyi idős és mindig(!) tangát visel:)
2022. nov. 28. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!