Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémázik azon a párom, hogy csak fehér bugyit vagyok hajlandó hordani?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a színes bugyikat, a feketéket meg különösen kerülöm. Nekem az túl komor. Csak fehér színű, csipkés pamut bugyit vagyok hajlandó felvenni és hordani, ez lehet francia, egyszerű és tanga is. De a párom szerint ez unalmas. Nem értem, hogy miért nem ért meg, hogy ezen nem akarok változtatni.2021. aug. 1. 22:07
1/49 anonim válasza:
Nem értem.
Napi 2 percig látja rajtad, nem mindegy neki?
2/49 anonim válasza:
Mi a gondod a színes bugyikkal? Azt még megérteném, ha egy bizonyos fazont nem akarnál hordani, mert kényelmetlen, de a szinekkel mi a bajod?
3/49 Ypszilon1980 válasza:
Nem értem én sem, hogy mi ez a fehér szenvedély, de mondjuk engem nem zavarna. Sosem nézem a párom milyen bugyit vesz fel, amikor meg levetkőzik, nem sokáig látom úgysem rajta, szóval sok jelentősége nincs.
4/49 A kérdező kommentje:
Azért nem hordok színes bugyikat és melltartókat, mert nekem egyszerűen nem tetszenek. Nem látom értelmét nekik.
2021. aug. 1. 22:24
5/49 anonim válasza:
Szerintem meg a folytonos fehérség a komor
6/49 anonim válasza:
Én sem hordok színeseket, csak feketét és fehéret.
Sosem problémazott ezen senki.
7/49 anonim válasza:
Szerintem mindenki hordjon olyan fehérneműt, ami neki tetszik, és ami neki kényelmes. Ha a kérdezőnek csak a fehér bugyik tetszenek, akkor hordja azokat. Normális ember ilyenen nem problémázik.
Esetleg kompromisszumos megoldás lehet, ha pl különleges alkalmakra vannak külön másmilyenek, amit arra a pár percre veszel fel, de nem kell egész nap azt hordani, vagy napi szinten használni.
De mondom, mindenki maga dönt, hogy milyen ruhadarabokat vesz fel, ebbe más nem szólhat bele.
8/49 Ypszilon1980 válasza:
Eléggé egyhangú, de akkor ezek szerint nem csak a bugyi az ami mindig fehér kell legyen. Igazából nekem sem tetszene ez a gondolkodásmód, de emiatt egy kapcsolatot nem lehet eldobni, másrészt nem lehet a másikat arra kényszeríteni, hogy színes fehérneműt hordjon, ha nem akar.
9/49 anonim válasza:
Itt valószínűleg nem a fehérnemű szemínekkel van a baj hanem más baj van a toronyban, ez csak egy tünet.
10/49 anonim válasza:
mi ez a feher bugyi fetis?? fekete cuccok ala is feher bugyit veszel fel? nekem a feher bugyi olyan kislanyos vagy nagymamas, megertem, ha a pasid is lelankad tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!