Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémázik azon a párom, hogy csak fehér bugyit vagyok hajlandó hordani?
Nekem mindketten kicsit furák vagytok😂sorry.
Igazából szerintem mindenki hordja azt amiben jól érzi magát, amiben komfortosan van.
De ebben az esetben, lehet hogy a kedvéért párszor (szex előtt, nem mintha szamítana, de neki lehet mégis) felvennék a helyedben valami mást. Hadd örüljön.
De azt nem szabad engedni hogy ennél komolyabb dolgokban is korlátozzon.
Nekem is az a véleményem mint a 21.válaszolónak.
Kompromisszumot lehet kötni, ez nem olyan nagy dolog. Nem kell állandóan színeset hordanod hanem mondjuk megleped csak különleges alkalmakkor vagy szex előtt párszor, emiatt ő is örülni fog neki hogy a kedvében akarsz járni, neked pedig nem kell az egész fehérneműid megváltoztatni
Annyira tele van a nemlétező tököm, hogy csak a pasikáknak kell élni, csak arra kell gondolni, mire áll a farkuk. Ismerkedni velük akkora stressz, most már ezen is aggódni kell, hogy mi van, ha bele akar pofázni abba is, hogy milyen bugyit hordok.
Anyák, neveljetek jobb férfiakat. Ne olyat, akinek eszébe jut, hogy köze van ahhoz, a másikon mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!