Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 52 évesen találhatok egy olyan Hölgyet aki csupán azért, hogy örömet okozzon felvesz fekete harisnyát,vagy tangát?
30 éve élünk házasságban. A feleségemet nem érdekli, hogy nekem fontos a vizuális élmény. Sokszor beszélgettem vele erről, de őt ez nem érdeli. Szerinte nekem kell elfogadni, hogy ő a harisnyát és a tangát nem szereti.
Nem várnám el állandóan, csak néha néha itthon amikor kettesben vagyunk. Nyáron a nagy melegben azt kértem vetkőzőn meztelenre. De nem volt szerencsém. Sajnos meztelenkedni sem szeret.
30 évig elfojtottam a vágyamat. De nem akarom tovább.
Jaj mennyit kellett nekem is majomkodni a volt barátomnak, legyek platformos magassarkuban, miniszoknyában otthon, bájologtam mint egy idióta, akkor is ment a hátam mögött az online csetelgetesek, meg kú.ólike-ok más nőknek. A romantikát meg szépen elhagyta.
Keress olyat akinek még van kedve bohockodni a pasiknak.
1. fizeted a nőgyógyászati kezelését akár hónapokon át, hogyha "meztelenkedés" közben összeszed valamit? (ugyanis nem steril a lakás).
2. én sem hordok harisnyát, mert nyáron meggyulladok, télen megfagyok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!