Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapos terhes vagyok, a párommal megromlott a kapcsolatom. Van még remény, mit kéne tennem?
Na igen... Undorító, dagadék k*rvának hív és bántalmaz, benned mrg felmerül kérdésként, mit tegyél....
Tudod, nem minden a pénz. Egy anyának jellem sem ártana, meg némi vér a pucájába. Az a baj, hogy pont az ilyenek azok, akik egyik bántalmazó kapcsolatból a másikba mennek majd, mert nektek ez a férfi típus jön be, nemhogy menekülnél, még szereted és mentegetnéd.
Na Kedves Hölgyem! Ha már töröltetted a kommentemet, akkor "törölhetetlen" módon kifejtem neked a véleményemet.
1) 20 évesen nincsenek anyagi gondjaid? Hát ez furcsa, mivel a fél országnak az van. Az árak elszálltak a fellegekbe. A lakásárak elérhetetlenek. Amúgy tudod te, milyen drágák a gyerekcuccok? Babakocsi, babaágy, pelenkák - el sem hinné az ember, mennyi pelenka fogy! - tisztálkodószerek, ruhák, kiegészítők, ágyneműk... fuuuu fel sem bírom sorolni :D. Ha te ezt 20 évesen tudod finanszírozni, mert olyan jól keresel, hát akkor nagyon szerencsés vagy. Vagy az a nagy terv, hogy majd a szüleid finanszíroznak? Huuu igen, ez tényleg nagyon felnőttes!
2) A pasid egy agresszív, komplexusos pszichopata állat. Ütni, verni, vágni, erőszakolni, szidni, testileg-lelkileg gyötörni egy nőt - az ilyen tényleg emberi hulladék. És neked ez jön be. Nem igaz, hogy a srác előtte nem volt ilyen. De ilyen volt. Csak gondolom alfa a srác, és a szexuális vonzalmadtól nem láttál. Maga a tény, hogy te egy ilyen emberrel összeálltál, és még fel is csinált, arra enged következtetni, hogy éretlen vagy, felelőtlen, azaz egyáltalán nem vagy még alkalmas a szülői életre. Mert aki képtelen külső szemmel is látni a dolgokat, és objektíven megítélni az embereket, az nem alkalmas szülőnek.
Ezért van ennyi nőgyűlölő amúgy. 10-ből 9 nő az ilyen. Hány hozzád hasonlót láttam már... esküszöm, még azt is letagadnátok meg kimagyaráznátok, ha a pasitok letépné a fületeket. Nektek ez kell, nemhogy menekülnétek az ilyenektől, még tapadtok is rájuk. Mert gondolom a srác elég jól néz ki, esetleg még pénzes családból is származik.
Apropó, azt hiszed később könnyebb lesz? Ha már most ilyen a családi életetek, mire számítasz később? Csillagom, a gyereknek az elején 2-3, legkésőbb 4 óránként ennie kell. Tudod te, hányszor sír egy kisbaba? 24 órán belül vagy 7-8 alkalommal etetni kell, legalább hatszor pelenkázni, büfiztetni, fürdetni, öltöztetni, és nem árt beszélni hozzá, magadhoz venni, sétálni vele a friss levegőn... Mégis mire számítasz, amikor mondjuk az elején már két hete nem alszotok? A pasid szerinted hogy fogja kezelni, aki még kipihenten is egy agresszív állat?!
Majd ő fog neked rohangálni a gyógyszertárba, a gyerekorvoshoz, az élelmiszerboltba, a hivatalokba stb.? Majd ő fog neked reggelit készíteni odafigyelve a szülés utáni állapotodra, hogy mit ehetsz és mit nem?
De engem azért háborítasz fel legjobban, mert a gyerekem sajnos a hozzád hasonlók gyerekeivel fog egy generációba tartozni. A magadfajták gyerekeivel fog óvodába, iskolába járni, a magadfajták gyerekei között kell barátságokat, párkapcsolatot kialakítania, a munkaerőpiacon megfelelnie. Amúgy magasról leszrnám, hogy mi van veletek, csak hát sajnos engem is érint. Mert a gyerekem generációja már jórészt cickányokból, meg fehérek lelkisérült elcseszett gyerekeiből fog állni.
Persze, 20 évesen még valószínű egy érettségi van csak.
De nem gond, mert a gyereknek teljesen mindegy, hogy a szüleid vagy te látod el anyagilag. Szerintem így is feltud jól nőni egy gyerek, ha bölcsis, ovis lesz, majd össze szeded magad.
Az, hogy éretlen vagy viszont a kérdésedből látszik sajnos. Ott vagy terhesen egy ember mellett, aki bántalmaz...
Kár ezen előre háborogni. Amennyi jószándék szorult beléd, simán lehet, hogy nem lesz ilyen gondod, mert a gyerekedért addigra az új, megértőbb, kevésbé nőgyűlölő apukája megy már az iskolába.
Amilyen fura az élet, simán előfordulhat, hogy ráadásul "cickány" lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!