Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nem tud kielégíteni ! Le lehet élni egy életet
így ?
Figyelt kérdés
11 éve házasok vagyunk előtte nem volt senkim .. sehogy .. de rájöttem hogy nekem ez nagyon kevés amit csinál velem mert hogy neki a szex annyi hogy ki-be … most már nagyon elegem van többször próbáltam vele erről beszélni hogy nekem mi a jó hogy tetszene .. nem nagy dolgok .. mégsem tesz semmit .. ki mit csinálna ilyen helyzetben ?
Ahhoz, hogy elsőre ideálisat fogj ki igenis szerencse kell. Neked ez nem sikerült. Magadnak kell feltenned a kérdést, hogy Te ezt eltudod e fogadni vagy sem. Ha nem, akkor nem érdemes egymás idejét húzni.
Nyilván sokat segítene az is, hogyha befogadóbb lenne, de ahogy írod, gondolom ez nincs meg.
2022. nov. 7. 20:54
2/19 anonim válasza:
En pont forsitva vagyok. Több olyan pasi után akivel egy aktus alatt 600 pózban kell lenni, meg hol ilyen hol olyan a szex, néha érzelmes neha vad, és néha 1 órás tréning, nekem már az esne jol ha 5 perc alatt beteszi kiveszi békén hagy es le van tudva.
A pasik nem úgy szexelnek alapvetoen ahogy a nőknek jó lenne. Az nagyon ritka. De mondjuk edzésnek jó.
2022. nov. 7. 21:00
3/19 anonim válasza:
*fordítva
2022. nov. 7. 21:00
4/19 anonim válasza:
Ha tesz rá magasról és te ezt így nem tudod elfogadni akkor válj el. Nekem is volt olyan pasim aki tett magasról nekem mi hogy esik. A mostani barátom odafigyel arra mit mondok és tesz azért hogy nekem is jó legyen.
2022. nov. 7. 21:02
5/19 anonim válasza:
Nem érdekli hogy neked jó legyen? Válás vagy megcsalás. Szívesen segítek neked a mennyekben repiteni.
2022. nov. 7. 21:18
6/19 anonim válasza:
#2 szia, én nagyon gyorsan elmegyek, ráadásul még kicsi is, ha felkeltettem az érdeklődésed, írj
2022. nov. 7. 21:23
7/19 anonim válasza:
1 ev utan ez nem tunt fel? Szerinted hany no el a 18 evesen megismert elso baratjaval? Te sem fogsz egesz eletedben vele elni. Sikerult jo sokaig elhuznod, talan most mar tenni is kene valamit, mielott elrepul meg 10 ev az eletedbol.
2022. nov. 7. 21:55
8/19 anonim válasza:
Tanítsd meg, azaz állj le a szexszel, ha nem úgy csinálja, ahogy szeretnéd. Fogd meg a kezét, magyarázz, mutasd. Ha nem hagyod neki, hogy csak magára figyeljen, kénytelen lesz rád is :P és ki fognak alakulni az új szokások. De ezt olyan 11 évvel ezelőtt kellett volna...
2022. nov. 7. 22:12
9/19 anonim válasza:
Azért jó lenne tudni hogy volt e már rendes kielégülésben részed?
2022. nov. 7. 22:14
10/19 anonim válasza:
ez így azért szerintem simán válóok, hogy nem figyel rád és meg se akarja próbálni. Nekem is a férjem az első, és mindig is figyelt arra, mi jó nekem. Meghallgatja az észrevételeimet, esetleges kritikát, ha olyan van. Erről beszélni kell mert mindkét félnek csak úgy lesz kielégítő élmény. A te párod ezek szerint nem hajlandó erre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!