Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különleges helyek, ami higénikus és nincs szex közben szégyenérzetem? Szeretném kielégíteni a férjem vágyait.
Sziasztok! A férjemmel 6 éve vagyunk házasok (9 éve vagyunk együtt). Egyébként jó a szex, nem vagyunk ilyen megfásult házaspár. Ő néhány hete felvetette, hogy ő mennyire kipróbálná próbafülkében (ruhaüzlet). Én ezt elvetettem, mert kellemtelenül érezném magam, könnyen “ránk nyitnak”, na meg ott még egy nagyobb levegővétel is hallatszik, valamint engem mikor ruhátpróbálok szörnyen zavar a tudat hogy 90% hogy itt valaki szeretkezett, ezért én nem szeretném ezt tenni. Mindegy, szóval megbeszéltük a dolgot. De nem hagyott nyugodni hogy neki ilyesmi vágyai vannak, amit én nem elégítek ki. Ezért tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek mi az a hely, ami higénikus és egy kicsit tényleg kettesben lehet maradni ( és szeretkezésre is alkalmas)?
Előre köszi a segítséget, ha merül fel kérdés szívesen válaszolok! 29N 31F
Egyébként a próbafülke nem rossz ötlet, én ott max orálisan elégíteném ki a férfit. Mi csináltuk már a strand öltözőjében (a padra leterítettünk egy törölközőt), autóban a rakparton este, kis utcába húzódva, stb.
Szállodában a wellness részlegen is, mert este nem volt már szinte senki és ügyeltünk arra, hogy a kamera ne vegyen minket. :)
Minden esetben odafigyeltünk a higiéniára, ezt mindenképp számításba kell venni, ha nyilvános helyen szexelsz!
Strand, fürdő öltöző kabin. Az zárható.
Vannak zárható zuhanyok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!