Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom nem vett semmit nekem Karacsonyra, azt mondta nem volt ideje. Ez megbocsajthato?
nem az a lenyeg h mit kaptam volna ,hanem h valami aprosagot vehetett volna ,elegge rosszul esik ,azt mondta a Karacsony nem errol szol ,de kezdek ketelkedni abban hogy mennyire is vagyok fontos neki...
fel eve vagyunk egyutt
19 lany
Nem értek egyet egyik hozzászoloval sem!
Igaz hogy nem csak karácsonykor kell szeretni a másikat de egy kis csekélységgel meglephetett volna!
Hidd el tudom milyen érzés!és én soha nem bocsájtanám meg(magamban)
De nem szakitanék vele...
mert mi van ha most azt mondja hogy nem vett neked semmit és mikor hétvégén taliztok akkor meg ad neked valamit?hm?
Mert a párom már csinált ilyet...
igy még nagyobb a meglepetés!
Ha szeret akkor veszz neked ajándékot, vagy csak öszintén elnézést kér és elmondja az igazságot hogy mért nem vett.
Ha egy férfi azt mondja hogy nem volt rá ideje akkor biztos vagyok benne hogy nem fontos neki a lány!
Mert ha szeretek valakit akkor szakitok arra 5percet hogy meglepjem valamivel!
gondold át ezt kérlek és várd meg a hétvégét hogy mi lesz!
Sok sikert és Boldog Karácsonyt!
És ne halgass a többi idiótára mert ök valoszinüleg nem tudják hogy a szerelem miröl szol! :)
Ja!és nem tudják hogy tök hülyeséget beszélnek össze-vissza!
Először is, te magad írod, hogy az ajándék nem fontos akkor hol a probléma?
Másodszor, ha azt mondta nincs ajándéka és azt mondta nem látogat meg mi a biztosíték rá, hogy tényleg így tesz? Én is ezt tenném azt mondanám nem kapsz semmit, mikor végleg lemondasz róla akkor beállítanék egy csokor virággal, egy üveg borral, valami finom parfümmel meg egy doboz bonbonnal ;)
Harmadszor a karácsony csak egy nap az évben semmivel sem több annál, egy nap mikor az embereket közhelyek közé szorítják és arra kényszerítik, hogy ajándékot vegyen azoknak akiket nem is szeret. Akit szeretek annak év közben is eszembe jut ajándékot venni, nem kell erre egy külön nap. Így egy napra elveszti a jelentését az amúgy is kevésszer komolyan gondolt szó: "szeretlek".
Végeredményben várd ki a végét és ha nem kapsz tőle semmit akkor ne azon gondolkodj el, hogy mondjuk mekkora bunkó, hogy most nem vett neked semmit, gondolkodj el mondjuk azon mennyi gyönyörű percet okozott neked amióta együtt vagytok! Ennyit erről boldog karácsonyt! (17F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!