Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom nem vett semmit nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom nem vett semmit nekem Karacsonyra, azt mondta nem volt ideje. Ez megbocsajthato?

Figyelt kérdés

nem az a lenyeg h mit kaptam volna ,hanem h valami aprosagot vehetett volna ,elegge rosszul esik ,azt mondta a Karacsony nem errol szol ,de kezdek ketelkedni abban hogy mennyire is vagyok fontos neki...

fel eve vagyunk egyutt

19 lany

2008. dec. 24. 12:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
És hogyha kijelentette, hogy nincs ajándéka, akkor nem is találkoztok? Nem az ajándék a legfontosabb! Ha nekem nem lenne ajándékom, akkor is elmennék, hogy találkozzak a kedvesemmel, ha távkapcsolatban lennénk. Szerintem még mindig az a legfontosabb, hogy együtt legyetek, ha ajándékkal, ha nélküle!
2008. dec. 24. 14:20
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg tényleg a szeretet a legfontosabb a karácsonyban,de engem is nagyon megsértene,ha nem adna nekem semmit,és szerintem meg a bonbon egyáltalán nem rossz ötlet,vagy egy teljesen egyszerű 200 forintos plüssmaci,vagy akármi.Egyáltalán nem az ajándék a fontos,de az ajándék kimutatja a törődést,a figyelmességet,és nagyon jól esik.Én tényleg elgondolkodnék,mert ha távkapcsolatban éltek,akkor legalább azért adhatna valami kis apróságot,hogy legyen emléketek egymásról vagy vmi.Megbocsájtható,igenis az.De én a dolgok mögé néznék...:/
2008. dec. 24. 17:12
 13/20 anonim ***** válasza:
ha ezen megsertodsz, akkor mi lesz kesobb. En is elterveztem, hogy cuki kis karacsonyunk lesz, mert en tavol vagyo a csaladomtol, masik orszagban a parommal es ehelyett ugy hozta az elet, hogy elutaztunk es meg a karacsonyfankat is otthonra vettuk, de vegul egy szuper vakaciot toltunk kettesben es mar az sem erdekel, ha nem esz karacsonyfank, fo, hogy kettesben vagyunk es szeretjuk egymast. Tudod, hany ember ehezik karacsonykor es hajlektalan??gondolj rajuk es legy halas, hogy van, aki szeressen.
2008. dec. 24. 18:37
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet egyik hozzászoloval sem!

Igaz hogy nem csak karácsonykor kell szeretni a másikat de egy kis csekélységgel meglephetett volna!

Hidd el tudom milyen érzés!és én soha nem bocsájtanám meg(magamban)

De nem szakitanék vele...

mert mi van ha most azt mondja hogy nem vett neked semmit és mikor hétvégén taliztok akkor meg ad neked valamit?hm?

Mert a párom már csinált ilyet...

igy még nagyobb a meglepetés!

Ha szeret akkor veszz neked ajándékot, vagy csak öszintén elnézést kér és elmondja az igazságot hogy mért nem vett.

Ha egy férfi azt mondja hogy nem volt rá ideje akkor biztos vagyok benne hogy nem fontos neki a lány!

Mert ha szeretek valakit akkor szakitok arra 5percet hogy meglepjem valamivel!

gondold át ezt kérlek és várd meg a hétvégét hogy mi lesz!

Sok sikert és Boldog Karácsonyt!

És ne halgass a többi idiótára mert ök valoszinüleg nem tudják hogy a szerelem miröl szol! :)

Ja!és nem tudják hogy tök hülyeséget beszélnek össze-vissza!

2008. dec. 24. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Tehát még nem találkoztatok, de ő azt mondta nem vett neked semmit... -.- Édes naiv hölgyemény :) várd csak ki a végét :) Ha tudnád hányszor sütijük ezt el és annyira jó ltni ahogy epedtek, hogy ti semmit sem kaptatok, hogy ti már megint hiába csináltatok mindent és a gyönyörű döbbenet mikor kiül az arcotokra, hogy "atya világ de aranyos de kedves de szép"...És te lennél legjobban meglepődve, ha szenteste beállítana hozzád egy csokor virággal, egy illatos parfümmel, frissen borotválva, egy plüssmackót tartva a kezében. Szóval hidd el attól, hogy azt mondja nem még semmi nincs veszve. De te ismered igazán! Különben én is ezt csinálnám csak azért mondom. És az összes kommentelőhöz szólok: ne éljetek közhelyekkel a karácsony évtizedek óta rohadtul nem arról szól amiről kéne hogy szóljon! Sajnálom de ez van. Akit szeretek annak év közben magamtól is eszembe jut ajándékot venni! A harmadunokatestvéremet akivel évente egyszer találkozok meg eszembe se jut felhívni. ezen azért l lehet gondolkozni, szóval tényleg a szeretet a legfontosabb, de SZÜKSÉG VAN EGY NAPRA AZ ÉVBEN AMIKOR EZT KELL SUGÁROZNI AZ EMBEREKE FELÉ? ENNYIRE ELFELEJTETTÜNK SZERETNI?! Csak ennyit akartam, és ha a párod szeret akkor majd meglátod, hogy elutazik hozzád, és meg fog lepni és vesz neked ajándékot és átölel és az lesz a legédesebb csók amit valaha adott neked mikor majd a karjaiba zár...ha meg mégsem így történne akkor mi van? ez is csak egy nap minta többi az év egy napja amikor sokkal kevésbé van kedvem kimondani a szót: szeretlek...mert közhellyé válik egy napra, mert üressé válik egy teljes napra! 17(f)
2008. dec. 24. 21:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Először is, te magad írod, hogy az ajándék nem fontos akkor hol a probléma?

Másodszor, ha azt mondta nincs ajándéka és azt mondta nem látogat meg mi a biztosíték rá, hogy tényleg így tesz? Én is ezt tenném azt mondanám nem kapsz semmit, mikor végleg lemondasz róla akkor beállítanék egy csokor virággal, egy üveg borral, valami finom parfümmel meg egy doboz bonbonnal ;)

Harmadszor a karácsony csak egy nap az évben semmivel sem több annál, egy nap mikor az embereket közhelyek közé szorítják és arra kényszerítik, hogy ajándékot vegyen azoknak akiket nem is szeret. Akit szeretek annak év közben is eszembe jut ajándékot venni, nem kell erre egy külön nap. Így egy napra elveszti a jelentését az amúgy is kevésszer komolyan gondolt szó: "szeretlek".

Végeredményben várd ki a végét és ha nem kapsz tőle semmit akkor ne azon gondolkodj el, hogy mondjuk mekkora bunkó, hogy most nem vett neked semmit, gondolkodj el mondjuk azon mennyi gyönyörű percet okozott neked amióta együtt vagytok! Ennyit erről boldog karácsonyt! (17F)

2008. dec. 24. 22:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Én megsértődnék. Főleg akkor, ha én már vettem volna neki vmit. Meg biztos később is elő fog fordulni, h nem vesz neked semmit. Ajándékozni nagyon jó érzés, főleg olyannak, akit szeretünk, én el nem tudom képzelni, ha páromnak sé a szüleimnek ne vegyek semmit, mert imádom az érzést, mikor látom, h örömet szereztem nekik. És mielőtt belekötne vki, nem, nem csak ajándékkal tudok örömet szerezni, de nagyon jó dolog kitervelni, settenkedni, rejtegetni, becsomagolni szépen és aztán meglepni a másikat.
2008. dec. 24. 23:28
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Az én bartom sem vett semmit, sőt még el sem jött, pedig két utcára lakik tőlem.
2008. dec. 24. 23:59
 19/20 anonim ***** válasza:
48%
MEGBOCSÁJTHATATLAN! 1 perc megvenni egy rohadt szál virágot, olcsó is, ls nem is időigényes. egy rohadt paraszt!
2008. dec. 26. 03:03
 20/20 anonim ***** válasza:
A Karácsonyban tényleg nem az ajándékozás a lényeg. Nem kell, hogy ajándékot vegyen! Elég ha ír egy levelet (nem smst, vagy emailt), vagy hajtogat egy szívecskét, vagy meglep egy gyertyafényes fürcsivel..stb. Nem az esik neki rosszul, hogy nem kapott ajándékot, hanem hogy az az ember akit közel a legjobban szeret, nem gondolt rá .. Ez itt a lényeg. És igen, én is elgondolkodnék, hogy mennyire is vagyok fontos, ha annyit nem érdemlek meg, hogy egy fenyőágat hozzon és azt mondja boldog karácsonyt. Kicsit gáz állni a fenyő előtt és az hallgatni,k hogy hát bocsi nem volt időm rád......
2009. jan. 2. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!