Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom nem vett semmit nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom nem vett semmit nekem Karacsonyra, azt mondta nem volt ideje. Ez megbocsajthato?

Figyelt kérdés

nem az a lenyeg h mit kaptam volna ,hanem h valami aprosagot vehetett volna ,elegge rosszul esik ,azt mondta a Karacsony nem errol szol ,de kezdek ketelkedni abban hogy mennyire is vagyok fontos neki...

fel eve vagyunk egyutt

19 lany

2008. dec. 24. 12:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
Elég gáz, hogy nem volt 10 perce legalább egy doboz bonbont venni. Én szégyellném magamat a helyében.
2008. dec. 24. 12:27
 2/20 anonim ***** válasza:
40%

Ha ilyenen megsértődsz, akkor az a dolog az, amit nem igazán "kellene" utána megbocsátani.

A Karácsony nem erről szól. Ha nagy, ha kicsi ajándékról van szó.

Én december 22-én éjfélig dolgoztam úgy, hogy arra nem volt időm, hogy normálisan megfürödjek (nekünk a karácsony a főszezon), tegnap kitakarítottam, megfőztem a töltött káposztát, előkészítettem a bejglit és a fát, ma a rántott hús, a töltött pulyka a soros, a bejgli már sül, egy diókrémes sütit készítek még, meg pogácsát sütök, de azt csak holnap.

A vacsorára mindennek "késznek" kell lenni. És kész is lesz. De arra nekem sem volt időm, hogy ajándékok után koslassak. Ma már "tudnék" menni, de miért? Ajándék az, hogy együtt tudunk lenni. Nem az, hogy "mi van a fa alatt."

Nekem az is nagy feladat volt, hogy rendben a lakás, kész az ünnepi vacsora, holnap jöhetnek a "rokonok".

Mindig azt mondtam: Nekem az az ajándék, ha béke és nyugalom van. És az elkövetkező két hétben erre nagy szükségem is van, mert az elmúlt három hét olyan volt, mint a pokol.

2008. dec. 24. 12:31
 3/20 anonim ***** válasza:
73%

Még annyit: Te pont ezt a békét és nyugalmat nem fogod tudni adni a párodnak, mert már mételyezed az ünnepet, a kapcsolatot ezekkel a "megbocsáthatatlan" dolgokkal. Ne tedd.

Szégyellni meg senki ne szégyellje magát azért, amiért nem vett ajándékot. Mert ha emiatt valakinek rosszul kell magát éreznie karácsonykor, akkor az az ember gondolkodjon el a környezetével való kapcsolatán...

2008. dec. 24. 12:33
 4/20 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is az a legnagyobb ajándék, hogyha a szeretteinkkel békességben és nyugalomban együtt lehetünk Karácsonykor. :)
2008. dec. 24. 12:34
 5/20 anonim ***** válasza:
71%
Még mindig az előző hozzászóló: Megsértődnék, ha a párom kiszúrná a szemem egy doboz bonbonnal. Sokkal tisztességesebb AZ, hogy azt mondja: Nem volt rá idő. És nem akart megalázni egy háromperces "veszeknekivalamitcsakmertkell" ajándékkal.
2008. dec. 24. 12:35
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez nem mentség..aki akar,az tud..vagy megkérek valaki,hogy amit kinéztem,vegye meg a kedvesemnek,ha én nem érnék rá..annyi féle megoldás létezik..elhiszem,hogy rosszul esik,mert ez figyelmetlenség az ő részéről..mondom,ha igazán fontos lettél volna,megoldja...mégegyszer csak azt tudm mondani hogy aki akar az tud..
2008. dec. 24. 12:35
 7/20 anonim ***** válasza:
65%

Neked a Karácsonyban az ajándék a legfontossabb?Ne má´:)

Igaza van, hogy nem erről szól a Karácsony....meg a barátodon is múlik, hogy milyen tipus...Ha már fél éve vagytok egyutt tényleg vmivel meglephetett....de a szeretet, az a legfontosabb, az, hogy egyutt lesztek, örulni fogtok egymásnak! Ha viszont ez se lesz meg, akkor kezdhetsz el parázni....Addig viszont nem kell :)

2008. dec. 24. 13:01
 8/20 A kérdező kommentje:
nem leszunk egyutt ...tavkapcsolatban elunk ,7vegen talalkoznank...de o mar kijelentette neki nincs ajandeka szamomra...
2008. dec. 24. 13:04
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Minden megbocsájtható, rajtad múlik mit fogadsz el és mit nem. A karácsony tényleg nem az ajándékokról szól, hanem a törődésről, figyelemről, szeretetről. De ehhez nekem hozzá tartozik az is hogy valamilyen kedves, személyes aprósággal meglepjem a szeretteimet, hogy érezzék hogy gondolok rájuk. Lehet saját készítésű dolog, egy szép vers, sütemény, virág, akármi aminek tudom hogy örül a másik. Számomra nem is az a furcsa hogy nem vett semmit, mert már az is nagy ajándék ha együtt lehettek, de mivel írtad hogy távkapcsiban éltek és nem is lesztek együtt elég furcsa hogy kijelenti hogy nincs számodra ajándéka. Én elgondolkoznék a helyedben. Azért Boldog Karácsonyt Neked.:)
2008. dec. 24. 13:39
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

Igaz, hogy a karácsony nem az ajándékokról szól. De akkor is megértem a kérdezőt, hogy jól esett volna neki valami kis apróság is. Mert abból érezte volna, hogy fontos neki. Meg mi az hogy nem volt rá ideje? Tegnap szóltak csak neki hogy Karácsony lesz vagy mi?

Egyébként ha más dolgokból érzed, hogy fontos vagy neki, akkor semmi gond:)

2008. dec. 24. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!