Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban "megbocsájtható" msn-en szakítani?
nem a semmiért menne, azért menne hogy szakits... úgy a tisztességes...
Rossz élménye lesz, de később belátja hogy jobb úgy hogy tisztességes voltál vele
"de az is, h nem mondod meg neki, h maradjon otthon, és te mész hozzá."
Ezt így nem igazán értem, de ha azt akartad írni, hogy menjek én, az sajnos most nem megoldható, egy forintom nincs, épp hogy ennivalót tudok venni. Ha tudnék menni természetesen úgy oldanám meg a dolgot, de nem akarom most már tovább hitegetni.
"de az is, h nem mondod meg neki, h maradjon otthon, és te mész hozzá."
Azt sajnos most nem tudom megoldani, egy forintom nincs, épp hogy ennivalót tudok venni. Ha tudnék menni természetesen úgy oldanám meg a dolgot, de nem akarom most már tovább hitegetni.
20:37
Nem vagyok már szerelmes belé, és úgy gondolom, mindketten túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy megszokásból legyünk csak együtt. Feszült vagyok emiatt, és érzem, hogy bunkóbb, flegmább vagyok vele, ami nagyon bánt, és nem akarom, hogy meggyűlöljön - inkább fejezzük be még most, és maradjon meg egy kellemes emlékként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!