Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet azon lendülni, hogy tudtomra adta, hogy nem én vagyok a zsánere?
"Tedd fel a kérdést neki, hogy kit lát a sztárvilágban színésznőt, modellt a legszebbnek, az teljesen személytelen, mindjárt kiderül, hogy még köszönő viszonyban sincs veled az ideálja."
Ezt csak egy gyerek gondolja így. A sztárvilágban a színésznők agyon vannak plasztikázva, sminkelve, a fotókon photoshoppolva. Más dolguk sincs, mint jól kinézni. Egy egészséges lelkivilágú nő nem hasonlítgatja magát hozzájuk. Mint ahogy egy normális férfi is tudja, hogy ezek a nők nem igaziak. Hogyha reggel felébredne a sztárszínésznő smink nélkül, meg sem ismerné senki. Ne gondold, hogy ők aztán annyira gyönyörűek. Egyébként ha én kisminkelem magam, csinálok egy fotót magamról, majd photoshoppolom akkor én is tudok úgy kinézni.
Szóval továbbra is azt gondolom, hogy a férjem szépnek talál. De persze te mint kívülálló harmadik nyilvánvalóan tudod, hogy ez nem igaz.
De a lényeg továbbra sem ezen van. Pl. biztosan van olyan, akinek a szőke nők tetszenek, aztán mégis összejön egy barnával. Miért? Mert ezek nem fontos dolgok. Egy barna vagy egy vörös nő is tud szép lenni, mint ahogy az sem igazán számít, hogy valakinek kicsi vagy nagy a melle. Viszont biztos, hogy soha nem mondanék ilyesmit a páromnak.
Figyu már, nekem a fiatalkori Jennifer Lopez az esetem, de tudom, hogy szóba sem állna velem, szóval rád fanyalodtam"
Hát ez mindenképpen nagyon kedves.
Egyszer volt egy srác, fél évig próbálkoztunk, szerencsétlenkedtünk, nem lett belőle kapcsolat -szerencsére. Nem azért mert bunkó volt, de éreztem, hogy nem én vagyok a “típusa”, azért nem én voltam a típusa, mert nem volt belém szerelmes, nem látott meg igazán mint embert és a belsőmet, értékeimet. Bárhogy próbálkoztam, persze aztán rájöttem később, hogy nem is kellett volna próbálkozni, csak simán önmagam adni, de ez akkor nem ment mert meg akartam neki felelni. Pedig igazából aki beléd szeret és meglát benned valamit, annak semmi pluszt nem kell tenned ahhoz, hogy jó legyél mert bőven elég vagy úgy. Nekem rohadt hosszú út volt ezt megtanulni és rájönni, ma is küzdök vele de legalább felismertem.
Soha nem értettem hogy miért nem akar az a srác, amikor mindenki más örült volna egy esélynek velem vagy olyan barátnőnek mint én. Nem értettem hogy miért néz meg másokat, és mindig az ugyanúgy kinézőket, akik a zsánerei, hat azért mert belém nem volt szerelmes és valami máshoz ragaszkodott. De hidd el, ez a zsáner dolog szertefoszlik és eszébe sem jut a szerelmes férfinak mert az az egy nő lesz az ideál.
És a végére a legfontosabb: soha feledjétek lányok, kérdező. Amilyen te vagy, az a TE erősséged, az csak benned van meg senki másban, azt szeresd és azt erősítsd. Soha ne máshoz hasonlítgasd magad, csak így kerülsz a helyedre es találod meg a hozzad való embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!