Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet azon lendülni, hogy tudtomra adta, hogy nem én vagyok a zsánere?
Te jó ég, olyan szomorú volt olvasni a 10-es válaszban leírt reakciód...
Remélem, még időben rájössz, ez nem az a kapcsolat, amiért érdemes is tenni.
Ha fogyni akarsz, azt csak saját magad és a fittséged/egészséged miatt tedd, (bár szerintem semmi szükséged rá), ne azért, hogy megfelelj ennek a tahónak.
5-ös vagyok
166cm-vel, 57kg-al ideálisak a méreteid. Ezért írtam, hogy ne kérdezz olyat, amire nem akarsz őszinte választ. Ettől függetlenül ahogy reagált lehet bunkó, bár én megértem, hogy próbálja védeni önmagát, hiszen csak arra válaszolt, amit kérdeztél.
Azt kellene megértened, hogy nyilván tetszel neki, hiszen veled van, és még csak az sem határoz meg egy jó párkapcsolatot, hogy most, vagy a jövőben milyen a külsőd, van -e rajtad 1-2kg, hosszabb-rövidebb a hajad, szélesebb -e a csípőd, hosszabb -e a lábad. Ezek a te kétségeid, a te problémád, érdemes volna elengedni!
"hogy nyilván tetszel neki, hiszen veled van".
Nem ez a lényeg. Hanem az, ahogy beszél vele.
A férjem 20 év után is minden nap elmondja, hogy én vagyok a világon a legszebb nő, ami nyilván nem igaz, de azért jól esik.
Neki nem vagy fontos. Ennyi.
Ráadásul vannak olyan férfiak, akik azzal akarják a saját pozíciójukat bevédeni, hogy elnyomják a nőt: "Figyu, te nem vagy valami nagy eresztés, szóval örülj, hogy találtál egy ilyen jó pasit, mint én. Ha esetleg szakítanánk, akkor csak nálam rosszabbat kaphatsz."
Ez is tipikus, ilyesmi nem hangzott el? Nem lennék meglepve.
Nekem is volt sajnos ilyen pasim, és utána évekig tartott újra felépíteni az önbizalmamat. Szóval ne hagyd magad, menekülj.
Kérdező nem tudom.
Nekem nem zsánerem ez a "paraszt bunkó viselkedés".
Neked ez bejön, hogy vele vagy?
Az ember külseje olyan amilyen. Ha önértékelési problémáid vannak, akkor tényleg érdemes lefogyni. De ez a srác mindig fog találni benned valami hibát. Ha szülni fogsz, akkor is azon szeretnél aggódni, hogy utána nem fogsz neki tetszeni? Vagy ha stresszes lesz a munkahelyed akkor az lesz a baja? Vagy ugyanígy egyszer rájön, hogy túl keveset keresel (mert mondjuk te rohangálsz a gyerekkel oviba), akkor sem tudsz rá háttérországként számítani, hanem félned kell, hogy mikor hagy el emiatt?
Az az igazság, hogy valakire, akit ennyire nem érdekelsz, nem lehet hosszútávú kapcsolatot alapozni, mert nem a társad, a bizalmas partnered, hanem az ellenséged.
“ az volt a reakciója, hogy én előbbre helyezem a saját sérelmeimet az ő véleményénél, és ne kérjek tőle olyat, hogy szembemenjen önmagával”
Jól bemutatta önmagát. Bántalmazó szemét.
1/ nem tetszetünk mindenkinek, mint ahogy nekünk sem tetszhet mindenki;
2/ ez nem tudatos, nem tehet róla sem az egyik, sem a másik;
3/ nem szeret, legalábbis nem feltétel nélkül:
4/ elvan veled, de ennél többre ne számíts;
5/ bántalmazó, ráadásul téged okol, hogy neked ez fájdalmas sebet okoz;
Az önbizalmadat ne veszítsd! Nem benned van a hiba!
Rúgd ki a fenébe!
A habzó szájúak elolvasták a lányeget?
A kérdező párja nem tett szóvá semmit, válaszolt egy neki feltett kérdésre. Az emberek 99%-a nem azzal van együtt, aki számára a legideálisabb, ilyen az élet, senki sem tökéletes.
pld. 13-as Kizárt dolog, hogy a férjed minden nap elmondja, hogy te vagy a legszebb nő 20 év után, nem kellene barokkos túlzásokba esni. Tedd fel a kérdést neki, hogy kit lát a sztárvilágban színésznőt, modellt a legszebbnek, az teljesen személytelen, mindjárt kiderül, hogy még köszönő viszonyban sincs veled az ideálja.
Látszik, hogy épp melyik fázisban tart a kapcsolat. Én is átmentem ezen. Elkezdtem edzeni a kedvéért, és bárki azt mondta nekem, hogy nem normális amiket a pasim mond, úgy voltam vele hogy "de hát végülis igaza van, csak jót akar nekem, csak motiválni akar, meg amúgy is én kezdtem a vitát, meg úgy igazából nem is érte teszem hanem magamért, az egészségemért, bla bla bla"
Durva látni utólag, hogy mennyire igaza volt másoknak és mennyire vak voltam.
Végül hogyhogy vége lett?
A végén már annyi mindent meg akart változtatni rajtam/bennem, és már annyiszor megbántott, megalázott már mások előtt is, már állandóan én kértem bocsánatot azért mert megbántott, mert úgy kiforgatta a dolgokat, hogy én éreztem magam bűnösnek, hogy végül összeszedtem a maradék önbecsülésem és elhagytam. Tanulságnak jó volt, mert azóta azonnal kiszúrom ha valaki ilyen. Vannak egyértelmű jelek, például ez a cikk nagyon jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!