Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet azon lendülni, hogy tudtomra adta, hogy nem én vagyok a zsánere?
"Erre az volt a reakciója, hogy én előbbre helyezem a saját sérelmeimet az ő véleményénél, és ne kérjek tőle olyat, hogy szembemenjen önmagával."
Fúj. Én személy szerint visszataszítónak találom ezt a fajta egoizmust. Igenis fontosak az érzéseid. Igenis simogatni kell egymás lelkét is.
Bár felfoghatjuk úgy is, hogy jól jártál, mert legalább megtudtad, hogy ez a pasi nem párkapcsolatba való. De úgyis pitinek fogod találni most ezt az ügyet ahhoz hogy szakíts. Még szenvedsz vele legalább fél évig, mire eleged lesz. Mindig ez van. Ne érts félre, nem ekézlek, velem is ez volt amíg össze nem jöttem a férjemmel. Azért drukkolok, hogy ne szenvedj sokat vele szakításig.
Nem, mindig benned fog maradni és szépen lassan fogja leépíteni az önbizalmad.
Ráadásul a leírásod alapján nem is tűnik túlzottan szerelmesnek. Kuka.
Szerintem ez esetben nem!
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy kérdeznek olyat, amire valójában nem szeretnék tudni az őszinte választ. Tipikusan ilyenek, hogy jobb/szebb vagyok -e, mint az ex, én vagyok -e a legjobb stb. Ezek teljesen felesleges kérdések, és rombolóak mindenkinek, mindenkinél volt, lesz jobb, és főként más 100 szempontból.
Amit ő csinált az szimpla szemétség, amivel meg akart bántani. Ha valaki szeret, annak ilyesmit eszébe nem jutna mondani!
“Mit tennétek a helyemben?” Keresnék egy olyat, akinek úgy ahogy vagyok, én vagyok a minden.
Az a gond ezzel az egésszel, hogy átjön, nincsen szerelem. Egy kompromisszumnak hangzik, főleg részéről ezekkel az undorító megszólalásokkal. Onnan tudod, hogy egy igazi szeretetteljes kapcsolatban vagy, hogy fontos a másiknak, hogy ne bántson, ne okozzon fájdalmat. Persze, attól még lehet őszintének lenni, de ilyen témák terítékre sem kerülnek és aki “úgy” tekint ràd, annak soha nem jön ki ilyen a száján, főleg olyan kontextusban, hogy utána még kikéri magának, hogy ez neked rosszul esik es sértő. Egyszerűen nincsen tekintettel rád és az érzéseidre, nem tisztel és önmagában az, hogy megenged magának ilyen megnyilvánulást bicskanyitogató. Nem tudom mennyi idősek vagytok, de én is azt kívánom, hogy ne pazarolj sok időt rá az életedből, utólag hálás leszel.
"Erre az volt a reakciója, hogy én előbbre helyezem a saját sérelmeimet az ő véleményénél, és ne kérjek tőle olyat, hogy szembemenjen önmagával."
Kellett hozzá pár évnyi szar tapasztalat, hogy eljussak odáig, hogy az ilyen mondatok után már röhögve távozzak a kapcsolatból. Tipikus ember aki direkt megbánt, de úgy alakítja a dolgot, hogy még ő jöjjön ki áldozatként. Ez a "bocsánat, hogy megsértődtél" szindróma. :D
8. Igen, ezt hívják úgy, hogy érzelmileg bantálmazó tajparaszt.
Amúgy kérdező, remelem, hogy nem te érzed rosszul és okolod magad, mert általában az ilyen manipuláció ezt eredményezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!