Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bántalmazó kapcsolat, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazó kapcsolat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

28 éves nő vagyok és 3 hónapja élünk együtt a párommal. Az elején még viszonylag normális volt, de mára már annyira elfajult a helyzet, hogy egy boldog percünk sincs együtt.Verbálisan minden egyes nap többször bántalmaz, és elnyom.

A családomra egyáltalán nem számíthatok semmiben, így nagyon nehéz.

Nos a páromrol azt kell tudni, hogy nagyon durván marihuana függő, és ha nincs, akkor agresszív, és nagyon sokszor úgy beszél velem mint a kutyával, ha a kutyánál tartunk, akkor azt is kiemelném, hogy a kistestű jól nevelt kutyámat is minden ok nélkül bántja sokszor ami rettenetesen fáj, dolgozni nem igazán szeretne elengedni, mert hogy 200ezer Ft mire elég...ő annyiért fel sem kelne. Mert ő napi 25ezer Ft-ot keres de abból 20at elkölt a káros szenvedélye. A Facebook oldalamat ellenőrizgeti, egy férfi ismerősöm sem lehet, csak rokonok, meg állítsam be úgy a dolgokat hogy ő lássa ki likeolgat és ki az ismerősöm, illetve ne tegyek ki minden nap képet vagy idézetet, mert őt idegesíti. A tiktokomról már a kapcsolatunk elején letiltott azzal a címszóval, hogy az ő csaja ne mutogassa magát, mert gáz neki ez. Egy 31 éves emberről beszélünk,akinek eddig nem volt olyan kapcsolata, hogy együtt élt volna valakivel

Teljesen úgy érzem, hogy terrorban tart, és egyszerűen nem látok megoldást, sehova nem tudok költözni, és ezzel él vissza csúnyán, hogy tőle függjek, és ő azt tesz amit akar. Az együttlétek is olyanok amilyenek, én egyáltalán nem kívánom őt, mert félek tőle, de sajnos azt kell tennem amit mondd, mert ha nem azt teszem, félek hogy megver, és kirak az utcára. Hozzátenném, hogy CSAK akkor tud kedves lenni és aranyos ha be van állva, illetve megivott pár felest, és pár sört. Rettenetes így élni, egyszerűen semmihez nincs kedvem. Mi tévő legyek? Kérlek titeket segítsetek!! (Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett)

2022. nov. 4. 09:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez is a tipikusan "jöttem kicsit sajnáltatni magam" kérdés.

Jössz, kicsit panaszkodsz, lesznek olyanok akik együtt éreznek veled majd a világon semmi sem változik.

Neked nincs egy szikra önbecsülésed sem, akaratgyenge és kapcsolatfüggő ember vagy.

Ellenkező esetben már régen leléptél volna a francba.

Komolyan milyen válaszokat vársz erre a kérdésre? Ez olyan világos mint a nap. Valószínűleg több idő volt kiírni ezt a kérdést és nyígni rajta kicsit mint összepakolni és lelépni.

Szívesen.

2022. nov. 4. 13:13
 22/30 anonim ***** válasza:
61%
felnott emberkent tenyleg nem tudod mit kellene tenned?
2022. nov. 4. 13:42
 23/30 anonim ***** válasza:
72%

Mi az, hogy nem enged dolgozni? Menj el dolgozni és ki tudsz akkor venni egy szobát vagy másokkal közösen összeköltözni.

Keress másik albérletet. És máskor ne legyél már ennyire naív. Nem kell összeköltözni 3 hónap után. Főleg nem egy függővel. Tudod miért nem engedi, hogy dolgozz? Hogy rá legyél utalva, ne tudj elköltözni, minden engedelmeskedj neki, mert tőle fügsz.

2022. nov. 4. 13:42
 24/30 anonim ***** válasza:
Hát ha minden fasza akk mire vársz?
2022. nov. 4. 15:49
 25/30 anonim ***** válasza:
Tehat van penzed alberletre, ahonnan mar normalisan tudnal menni dolgozni barhova, de megse teszed? Akkor pontosan milyen valaszt is varsz? Nyilvan befurodtel a valasztasoddal, esetleg meg penzt is veszitettel rajta valamennyit. Lepj ki ebbol a dologbol, es vond le a tanulsagokat. De ehhez minek kellett kerdest kiirni? Ugy gondoltad, hogy ez egy normalis kapcsolat es bizonytalan voltal benne, hogy ennyiert erdemes-e szakitani? Tenyleg nem ertem sem a szandekod, sem a gondolkodasmodod.
2022. nov. 4. 17:48
 26/30 anonim ***** válasza:
48%
Ebből az egész sztoriból csak egyetlen szereplőt sajnálok mégpedig a kutyát. A csávót a kérdező választotta és ő az aki kitart mellette. Pont leszarom a kis lelkivilágát hogy őt az hogyan érinti amikor a kanja mondjuk bedrogozva análba rakja. Ez a pasi kellett? Ez kellett. Akkor élvezze ki a szenvedélyes kapcsolata minden percét, az biztos hogy ezután egy problémamentes pasi végtelenül unalmas lesz.
2022. nov. 4. 18:21
 27/30 anonim ***** válasza:

Akkor ha van pénzed mi a baj? Vegyél ki egy másik albérletet és menj el dolgozni. Nem értem ezen mi a bonyolult.

De a válaszod alapján látszik, hogy úgyis vele maradsz. Akkor még nem fáj eléggé. Csak így nem kell hisztizni, hogy bántalmazó kapcsolat meg anyámkínja. Egyedül a kutyát sajnálom, hogy a saját hülyeséged miatt neki is együtt kell élnie a fasziddal. Ennél még egy menhelyen is jobb lenne neki, ott legalább nem bàntanák.

2022. nov. 4. 21:24
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!!! Verni is fog az ilyen. Én gyógyszerfüggő voltam, de késsel mentem neki a férjemnek.
2022. nov. 5. 03:58
 29/30 anonim válasza:
59%

Ha van valami pénzed, akkor kiveszel egy lakást és költözöl. Vagy ha arra nincs, akkor kiveszel egy szobát és költözöl. Ha arra sincs, akkor lopj el tőle annyi pénzt, amennyi egy szoba kivételéhez szükséges, és költözz el. Ha nem megy, vedd fel a kapcsolatot a családsegítő szolgálattal az önkormányzatnál, hátha tudnak ideiglenes szállást biztosítani. És azonnal kezdj el munkát keresni.

Ha nem költözöl el, akkor nagy valószínűséggel a bűnügyi hírekben fogjuk olvasni előbb-utóbb, "agresszív drogos brutálisan végzett a párjával és a kutyájával, miután megerőszakolta őket" vagy más hasonló címekre számítok.

2022. nov. 5. 04:53
 30/30 anonim ***** válasza:
65%

"Meg aztán minden nő itt veri a nyálát, hogy az ő hapsija a full szuper, a tuti, az igazi!

Nevetségesek vagytok! Élvezzétek a drogfüggők, a nyomorékok, a nárcisztikusok, a céltalan lúzerek szerelmét! "

Szóval a kérdező félék miatt én is nevetséges, szánalmas vagyok és "verem a nyálam", ha pozitívat merek írni a páromról? :)

2022. nov. 5. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!