Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmazó kapcsolat, mit tegyek?
Sziasztok.
28 éves nő vagyok és 3 hónapja élünk együtt a párommal. Az elején még viszonylag normális volt, de mára már annyira elfajult a helyzet, hogy egy boldog percünk sincs együtt.Verbálisan minden egyes nap többször bántalmaz, és elnyom.
A családomra egyáltalán nem számíthatok semmiben, így nagyon nehéz.
Nos a páromrol azt kell tudni, hogy nagyon durván marihuana függő, és ha nincs, akkor agresszív, és nagyon sokszor úgy beszél velem mint a kutyával, ha a kutyánál tartunk, akkor azt is kiemelném, hogy a kistestű jól nevelt kutyámat is minden ok nélkül bántja sokszor ami rettenetesen fáj, dolgozni nem igazán szeretne elengedni, mert hogy 200ezer Ft mire elég...ő annyiért fel sem kelne. Mert ő napi 25ezer Ft-ot keres de abból 20at elkölt a káros szenvedélye. A Facebook oldalamat ellenőrizgeti, egy férfi ismerősöm sem lehet, csak rokonok, meg állítsam be úgy a dolgokat hogy ő lássa ki likeolgat és ki az ismerősöm, illetve ne tegyek ki minden nap képet vagy idézetet, mert őt idegesíti. A tiktokomról már a kapcsolatunk elején letiltott azzal a címszóval, hogy az ő csaja ne mutogassa magát, mert gáz neki ez. Egy 31 éves emberről beszélünk,akinek eddig nem volt olyan kapcsolata, hogy együtt élt volna valakivel
Teljesen úgy érzem, hogy terrorban tart, és egyszerűen nem látok megoldást, sehova nem tudok költözni, és ezzel él vissza csúnyán, hogy tőle függjek, és ő azt tesz amit akar. Az együttlétek is olyanok amilyenek, én egyáltalán nem kívánom őt, mert félek tőle, de sajnos azt kell tennem amit mondd, mert ha nem azt teszem, félek hogy megver, és kirak az utcára. Hozzátenném, hogy CSAK akkor tud kedves lenni és aranyos ha be van állva, illetve megivott pár felest, és pár sört. Rettenetes így élni, egyszerűen semmihez nincs kedvem. Mi tévő legyek? Kérlek titeket segítsetek!! (Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett)
Kutyával, kevés fizetéssel vajon ki fog a kérdezőnek albérletet kiadni?
Miből fogja fizetni? Mit csináljon a kutyájával?
Akik a fotelből könnyen okoskodnak, azoknak gőzük sincs, hogy szülői, baráti segítség nélkül egy ilyen helyzetből szinte lehetetlen (kevés kivételtől eltekintve) kitörni.
Főleg hogy már a szülőkhöz sem mehet vissza.
Ki adna ki neki albérletet egy kutyával? Nagyon kevesen. Ha nincs egyetemi végzettsége olyan szakon amit jól megfizetnek, akkor mindig egy másik emberre lesz szorulva lakhatást tekintve.
Nem a kérdező az egyetlen az országban aki nem tud elmozdulni onnan ahol él. Nagyon sokan vannak akik nem keresnek annyit amiből albit lehet fizetni. Kutyával meg pláne nem fogad be senki.
Az esetek többségében a kiszolgáltatott nők maradnak ahol vannak.
Nem tudom a NANE mennyit tud segíteni? Érdemes megpróbálni, de senki nem fog a kérdező alá tenni egy albérleti szobát sem, főleg nem egy kutyával. Sajnos ez a nagy helyzet ma az országunkban. :(
12 nem is kell egyedet, sok diplomás is szarul keres. De gyerek nincs úgyh lehet válogatni és mellékállást is vállalni, ha mást nem amíg rendbe nem jön.
Kérdező! Nem enged? Mész és kész.
A fece meg a tiktokos "baromság" a legkevesebb most.
Addig itasd meg vegyél neki füvet ha akkor jobb.
Barátok sincsenek?
Hol laksz (kevés az esély, h itt a környéken, de hátha tudok segíteni).
Vagy esetleg meló szállásal és egy kis időre az állatokat nem tudom valakire rá bízni?
17 az Aldi, Lidlibe nem olyan könnyű brjutni pl. De persze van pár lehetőség.
1 havi fizetésből nálatok adnak ki lakást? Itt 2 havi kaució...
Igazából önállódodni kellene nem megint pasihoz költözni.
A másik h én is kutyás vagyok és nem jó ha megkell vallni tőle, de a Te esetedben ha ideiglenesen nem tudod elhejezni akkor más nincs.
Kezdetnek keress munkát szállással pl valami gyárba.
Kedves kommentelők. Munkalehetőségem lenne,csak ő nem nagyon akar elengedni, de valahogyan ki fogom harcolni úgyis. Előtte is dolgoztam, ez után is szeretnék.
A kutyákról biztos, hogy nem fogok megválni, láttam azt is írtátok, de azért annyira nem rossz az anyagi helyzetem, hogy a kutyát ne tudjam ellátni,a bankkártyámon van pénz amit persze az "állat" elől dugdozok.
Ahol pedig 3 hónapja éltem, az egy albérlet volt amit felmondtam, mert ez a kedves mondta, hogy költöztünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!