Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nárcisztikussal élek együtt?
A kutya felnéz ránk, a macska lenéz minket, egyenrangúak csak a disznóval vagyunk.
Winston Churchill
A macskát egy lehet imádni. Én imádom őket.
"A kutyákat is es macskakat is.. ha csak a macskakat szereted akkor nem vagy igazi allat szereto."
Az igazi állat szerető a vegán, mindenki más csak célcsoportokat szeret.
Azóta semmi változás a jellemében :(
Azt hittem, hogy a szeretetemmel meg tudom változtatni őt, de múltkor már fizikailag bántalmazott. Megcsapta a fejemet és az alkaromat is többször megragadta.
Ez már egy bántalmazó kapcsolat lenne?? :(
Akkor dobd ki b+.
Hihetetlen, hogy egyesek minden elnéznek a párjuknak, mert az önjelölt szakemberek azt mondják, hogy "nárcisztikus".
Miért nem bsztad még ki?
#17 De nem dobhatom csak úgy ki, mint "macskát sz*rni"... Az borzasztó undorító dolog lenne szerintem, és nem tudnek megküzdeni a bűntudatommal :((
Fog egyáltalán változni az évek alatt?
Csak egyszerűen "táplálékként" tekint rád.
Te pedig sosem fogsz tudni valtoztatni, mert teljesen alárendeled magad az akaratának, részt veszel az önző kis játékában és hagyod magad manupulálni.
Ismerem a fajtáját, elképesztően kimódolt a viselkedése. Ha már éppen igazán megharagudnál rá és belátnád, hogy ez így nem mehet tovább, akkor meg persze ő lesz a legbújósabb cukiság, aki olyan melegen simul hozzád, mintha mindig minden a legnagyobb boldogságban lenne.
Olyankor ellenállhatatlan.
Ha meg kerülnéd (no contact), akkor meg valahogy mindig eléri, hogy csak rá figyelj, egyszerűen rád kényszeríti az akaratát.
Nagyon együttérzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!