Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a párom még szeret és nem csak a megszokás és a gyerekek miatt van még velem?
Olyan is van aki azért kedves azért ad meg mindent azért mondja, hogy szeret, hogy a másik csendben legyen.
Talán a szex lehet kevesebb ha nem vagy külsőre kívánatos neki.
De elég sokmindent meg lehet játszani.
Általában ezt amúgy megérzik az emberek.
Azt nézd, hogy van-e még olyan dolog az életetekben, amit CSAK és KIZÁRÓLAG érted tesz meg ÖNZETLENÜL.
Ha csak olyan dolgokat hajlandó megtenni "érted", amiben Ő maga is érdekelt vagy a gyereket érinti, akkor csak a megszokás játszik, Te már nem számítasz.
Közös programok nem nagyon vannak. Én szoktam a gyerekekkel ide-oda menni. Sorozatokat nézünk esténként vagy csak csöndben olvasunk.
A szex a kapcsolatunk elején (20 éve) sem volt számára fontos. Akkor havi 2 volt az átlag, de mióta a babaprojektek is befejeződtek, az évi 1-2 a jellemzőbb. Ez nála nem mérvadó.
Vannak olyan dolgok, amit miattam eltűr például az állataimat. Ő nem szereti őket, de tudja, hogy számomra fontosak.
Szokott bókolni, de ezt soha nem vitte, viszi túlzásba.
Hát, a leírásod alapján soha nem szerelmből volt veled. Havi 2 szex az elején?🤔
Szerintem úgy volt vele, a családhoz kell, egy nő, jól van az úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!