Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a megszokással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a megszokással van a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 5 éve vagyunk együtt a párommal, 20 évesek vagyunk.

Nagyon szeretem, és tudom hogy ő is.

Viszont én kicsit magányosnak érzem magam ebbe a kapcsolatba, én folyamtosan dícsérem, kedveskedek neki, meglepem, szeretnék vele több időt tölteni stb

de ő ezeket szinte soha nem csinálja, és csak akkor van és foglalkozik velem mikor már behisztizek, egyszerűen ugy érzem hogy ez neki már megszokás, és megunt, de én meg ugyanugy bánok vele mint a kapcsolatunk elején, és most azt érzem folyamatosan én adok ebbe a kapcsolatba..

Szerintetek itt az baj hogy megszokottá vált neki, vagy csak én vágyok túl sokra?

Előre is köszönöm!:)

2021. okt. 28. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy garantáltnak veszi, hogy ott vagy, és nem kell tennie semmit, mert úgyse hagyod el. Valószínűleg kihűltek az érzelmei is.
2021. okt. 28. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg azzal, hogy 15 éves korotok óta együtt vagytok. Ne érts félre, nagyon szupi, hogy ilyen fiatalon egymásra találtatok, de akkor még gyerekek voltatok, egy "gyerekes" környezetben, a középiskolában.

Azóta eltelt 5 év, ami a ti életszakaszotokban óriási változásokat jelent. Gyerekből felnőttek lettetek, gondolom új környezetbe kerültetek az egyetem vagy a munkahely által.

Ilyenkor meg kinyílik a fiatal felnőttek szeme, több korabeli, több idősebb ember, más ingerek.

De leginkább beszélj a pároddal. Mi most mondhatjuk neked, hogy unja már a kapcsolatotokat, vagy téli álomra készül, nem általunk leszel okosabb.

Kérdezz rá!

2021. okt. 28. 16:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nagyon sokat próbáltam vele erről beszélni, de ő mindig csak annyit mond hogy nem unt meg és ugyanugy szeret, ezért nemtudom hogy most akkor mit higgyek

lehet még magának sem meri belátni hogy már csak a megszokás tart össze, nemtudom..

Csak úgy érzem hogy ettől sokkal többet érdemlek :((

2021. okt. 28. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el te is hideg lenni, menj el nélküle szórakozni,barátokkal elutazni. Éldd az életet nélküle, éreztesd vele, hogy elveszíthet. Ha így sem reagál semmit sem, akkor már halott a kapcsolat.
2021. okt. 28. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

"úgy érzem hogy ettől sokkal többet érdemlek"

Hiába érdemelsz többet, ő nem tud neked többet adni. Köszönd meg, ami jó volt, és lépj tovább.

2021. okt. 29. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszélj vele még 1x, de úgy, h érezze ez tényleg komoly és tényleg gond van

Kezd úgy, h bizonytalan vagy a kapcsokatotok jövőjég illetően és szeretnél vele beszélni vmiről

Szervezzetek be néhány olyan napot, ahol randiztok, kettesben vagyoktok úgy igazán és meglátod mi történik

Ha nem változik a helyzet és nem tud többet nyúntani, viszont te többre vágynál, akkor sajnos ez állandó probléma lesz köztetek és tönkre teszi a kapcsolatot

2021. nov. 1. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tudass vele komolyan, hiszti nélkül, hogy úgy érzed teljesen elengedte magát a kapcsolatban. Megkapott, “kipipált”, de nem készpénz hogyha ő nem táplálja a tüzet, akkor nem alszik ki és unod meg ezt az egészet. Próbáld úgy komolyan hogy megértse, lássa rajtad hogy ez nem egy nyafogás hanem komoly dologról van szó. Remélhetőleg ez majd észhez teríti, mégha ideig-óráig is.
2021. nov. 2. 08:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A következő a kulcsmondat:

" úgy érzem hogy ettől sokkal többet érdemlek".

Barátod mondhatja, hogy szeret, ha nem érzed magad jól vele, semmit sem ér. Én is azt mondom próbálj meg vele erről beszélni, komolyan, hogy neked e miatt szakításon jár az eszed, mert nem vagy boldog a kapcsolatban és úgy érzed mindketten teljesen mást vártok egy jó kapcsolattól. Ezt követően részédről mindent megtettél és ha nincs változás még mindig választhatsz, hogy beéred ennyivel vagy inkább lezárod.

2021. nov. 2. 09:35
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Ez amúgy nem az ő hibája meg nem is a tied. Ez egy termeszetes folyamat.
2021. nov. 2. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!